Anadolu Sağlık Sen Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır ilinde yapılan promosyon ihalesini henüz tamamlanmadı, yeni bir teklif gelmemesi halinde Sağlık Bakanlığının 17 yıl adına yapacağı ihale kararının geçerli olacağı ifade edildi. 

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye geneli yapılacak olan promosyon ihalesinde henüz sonuç çıkmaması sonrası bir çok spekülatif haber ortada dolaşmaya devam ediyor.

Hastanelerde görev yapan sağlık personelini kapsayan Sağlık Bakanlığı Promosyon ihalesinin açık ihale usulü 27 Ekim Perşembe günü yapılacağı külis bilgilerine yansımıştı."Promosyon da Görüşmeler Sil Baştan! İhale Tarihi Belli Oldu!" başlıklı HABERİMİZE TIKLAYARAK detaylara ulaşabilirsiniz.

Öte yandan Sağlık Bakanlığının Birinci Basamak Aile Sağlığı Merkezleri, İl, İlçe Sağlık Müdürlükleri, 112 ve 4/D statüsündeki sürekli işçi olarak çalışanlar için 24 Ekim günü yaptığı promosyon ihalesi görüşmelerinin hala neticelenmediği de biliniyor. 

PROMOSYON İHALESİ 17 İL İÇİN Mİ YAPILACAK?

Anadolu Sağlık Sen Diyarbakır İl Temsilciliği ise promosyonla ilgili bugün ilginç bir paylaşımda bulunarak, Sağlık Bakanlığı’nın yapacağı ihalenin sadece 17 ili kapsayacağı ileri sürüldü. Sendika, 2023 Ocak ayı itibari ile 17 ilin promosyon sözleşmesinin biteceğini ve Bakanlık ihalesinin bu 17 il için yapılacağını duyurdu.

Sendika tarafından yapılan açıklamada; 26 Ekim 2022 günü saat 13:30’da Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan promosyon ihalesine 26.750 ile en yüksek teklifin Ak Bank tarafından verildiği, ancak teklifin hem İhale Komisyonu hem de sendikalar tarafından kabul görmediği belirtildi.

En yüksek teklifi veren Akbank’ın Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Yetkililerinden Çarşamba gününe kadar süre istediği sendika açıklamasına yansırken, Çarşamba günü Akbank’tan beklenen teklifin gelmemesi halinde Sağlık Bakanlığının 17 il adına yapacağı ihale kararının geçerli olacağı ifade edildi.

Promosyon başta olmak üzere sağlık personelini yakından ilgilendiren tüm haberlerden anında haberdar olmak için 0 530 557 83 93 nolu numaramızı rehberinize kayıt ettikten sonra bize Whatsapp üzerinden "EVET" mesajı göndererek sisteme kayıt olabilirsiniz. 

Not: Whatsapp Grubu DEĞİL, yazılımımız tarafından önemli gelişmeleri Whatsapp'ınıza SİZE ÖZEL mesaj gönderiyoruz. Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

3 BANKA İLE GECE GEÇ SAATLERE KADAR TOPLANTI!

Not 1: saglikpersoneliHABER.NET olarak Sağlık Bakanlığının yapacağı ihalenin 17 ili kapsayıp kapsamadığına dair herhangi bir külis bilgisine erişemedik. Ancak 26 Ekim 2022 günü saat 20:00 sularında dahi (bu akşam) Sağlık Bakanlığında 3 banka ile bürokratların promosyon üzerine görüşmeler yaptığı bilgisine ulaştık.

Not 2: Promosyon ihalesi ve süreciyle ilgili ziyaretçilerimizin yoğun sorularına maruz kalmaktayız. Bazı ziyaretçilerimizin yaptığı tıklama uğruna asparagas haber yapıyorsunuz eleştirilerini saygıyla karşılıyor, sadece büyük bir bilgi kirliliği bulunan promosyon süreciyle ilgili en güvenilir bilgiyi en hızlı şekilde sizlere ulaştırma gayreti içerisinde olduğumuzu belirtmek isteriz..