Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu bünyesinde görev yapan personele yönelik mevcut promosyon yenileme sözleşmesi yapıldı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile Yapı Kredi Bankası arasında sözleşme süresi devam eden maaş promosyon görüşmelerinde Banka ile mutabakat sağlandı. Varılan mutabakata göre 2 yıllık yeni promosyon sözleşmesi imzalandı.

Yapılan sözleşmeye göre; 2022 yılı Ekim dönemi maaşına takiben promosyon tutarı olarak 21.000 TL ücrete anlaşma sağlandı.

Maaş promosyon görüşmelerinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Ferhat Güngör’ün yoğun çaba sarf ederek 2 yıllık süre için 21 BİN TL’ye banka yetkililerini ikna etmeyi başardığı söyleniyor.

Promosyon ücretinin 15 Ekim 2022 tarihinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu personelinin hesaplarına yatırılacak.

PROMOSYONDA KAFALAR KARIŞIK!

Bakanlığın bu adımının ardından, Sağlık Müdürlüklerinin halihazırda iptal ettiği veya yenileme yapılan illerde bankaların teklifine göre olumlu ya da olumsuz izin verdiği öğrenildi. Bakanlığın kendi anlaşacağı ya da bir başka ifadeyle planladığı promosyon tutarından aşağı bir rakama teklif alan sağlık müdürlüklerine beklenilmesi talimatını verdiği belirtildi.