Sağlık teşkilatının gözü kulağı Bakanlık tarafından sonuçlandırılması beklenilen promosyon görüşmelerine çevrilmiş durumda.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Görüşmeleri!

Sağlık Bakanlığı promosyon görüşmelerinde belirli bir aşamaya gelinlikten sonra adeta görüşmeler kitlenmiş durumda. 2-3 ay öncesinde yüksek teklif veren Kamu Bankasının tutumu ise tamamen değişmiş durumda. Diğer illerde teklif edilen komik rakamlar ise sağlık çalışanlarıyla dalga mı geçiliyor sorusunu akıllara getirdi.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Bekletiliyor!

Sağlık personelleri tarafından web sitemize sıklıkla sorulan Sağlık Bakanlığı promosyon ne oldu? sorusu ise saha da hala yanıt aranan sorular arasında. 9 Aralık 2022 itibariyle gerek düşük gerekse de orta seviyedeki promosyon tekliflerinin tamamının beklemede olduğu belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Whatsapp’tan mı Yürüyor!

Sağlık Bakanlığı promosyon ile ilgili herhangi bir resmi yazı göndermezken, doğrudan telefon talimatı ve whatsapp mesajlarıyla sağlık müdürlüklerinden promosyonla ilgili beklenmesini istemeye devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Sessizliği!

Öte yandan son zamanlarda sözleşme imzalayan hiçbir İl Sağlık Müdürlüğü bulunmuyor. Anlaşmasını yapan birkaç İl Sağlık Müdürlüğü var ancak onlar da henüz resmi sözleşmeyi imzalamadı. Adeta promosyonda büyük bir sessizlik ve gözle görülür belirsizlik devam ediyor.

Yalova İl Sağlık Promosyonu 2. Kez İptal Etti!

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü 8 Aralık günü promosyon ihalesi düzenledi. Ancak İl sağlık Müdürlüğünün düzenlediği promosyon ihalesinde bankanın iletitği teklifin beklenenin çok altında kalması nedeniyle 2. kez iptal edildiği öğrenildi. Promosyon iptaliyle ilgili yetkili sendika tarafından yapılan açıklamada “değerli sağlık çalışanlarımız bugün yaptığımız maaş promosyon ihalesi beklentimizin altında kaldığından dolayı tekrar iptal edilmiştir” açıklaması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Kaybı Aylık 750 TL!

Sağlık Bakanlığı promosyon görüşmelerinin tıkanması nedeniyle sürecin beklenenden daha fazla uzaması sonucu çalışanların aylık 750 TL ile 1000 TL arasında kayıp yaşadığı ileri sürüldü.

Diğer taraftan yaklaşık 4 aydır arap saçına çevrilen Sağlık Bakanlığı promosyon görüşmeleri ile ilgili çalışanların en büyük çekincesi ise yeni bir whatsapp Mesajıyla İl Sağlık Müdürlüklerine Bakanlık tarafından “başınızın çaresine bakın” talimatının gelmesi.

Çalışanların bunca ay bekletilmesinden sonra karşılığının herkesi memnun edecek, tutarlı bir promosyon miktarı ile anlaşma yapılması umut ediliyor.