Sağlık BAkanlığı promosyon süreci nihayet sona eriyor. 

Sağlık Bakanlığı Promosyon 2023

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri için Ocak 2023 tarihi kesinleşti. Kasım ayı içerisinde promosyon ödemeleri yapılacağına dair söylentiler olmasına karşın son dakika gelişmesi 20.12.2022 itibariyle yaşandı. Peki sağlık bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri yapılacak mı? Sağlık bakanlığı promosyon ödemesi kaç TL?

Sağlık Bakanlığı Promosyon Anlaşması Yapıldı mı?

Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık kuruluşlarında çalışan personeli kapsayan Sağlık Bakanlığı promosyon ihalesi görüşmeleri sona erdi. Kulis bilgilerine göre görüşmelerde nihayete varıldı. Strateji Geliştirme Dairesi üzerinden promosyon görüşmeleri sonuçlandı. Ziraat BAnkası ile yapılan promosyon görüşmeleri 29000 TL'ye sonuçlandı. "Sağlık Bakanlığı Promosyonda 29 Bin 200 TL'ye Anlaştı İddiası" başlıklı haberimize TIKLAYARAK 20 Aralık itibariyle süreci yakından takip edebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Promosyon Sonuçlandı!

Sağlık personelleri aracılığıyla internet sitemize sık sık sorulan Sağlık Bakanlığı promosyon ne oldu? sorusu ise saha da hala cevap aranan başlıklar arasında. 20 Aralık 2022 itibariyle Sağlık BAkanlığı 29 bin 200 liralık promosyon anlaşması yaptı. 

Sağlık Bakanlığı Promosyon Tamamı Tek Seferde Ödenmeyecek!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesinin 25 bin 200 TL'si tek seferde kalan 4 bin TL ise 3 taksitte ödenecek. Anlaşma sonucu herhangi bir mahsuplaşma olmayacak. Anlaşmanın yapıldığı Banka: ZİRAAT BANKASI oldu.

Sağlık Bakanlığı Promosyon 2023'de!

Sağlık Bakanlığı promosyon anlaşmasına ilişkin kulislere yansıyan bilgilere göre; tüm İl Sağlık Müdürlüklerinin promosyon süreçlerinin tek elden Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülmesi kararı alınmasıydı. Yine kulislere yansıyan bilgilere göre, Kalan 4000 Lira promosyon tutarının ise 3 taksit halinde kredi kartı puanı olarak sağlık çalışanlarına yansıtılacağı öğrenildi. 

Yalova İl Sağlık Promosyonu 2. Kez İptal Etti!

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü 8 Aralık günü promosyon ihalesi için toplantı düzenledi. Fakat İl Sağlık Müdürlüğünün düzenlediği promosyon ihalesinde yetkili bankanın iletitği önerinin beklenenin oldukça altına kalması nedeniyle 2. kez ihale iptal edildi. Promosyon iptaliyle alakalı yetki sahibi sendika aracılığıyla oluşturulan bildirimde “değerli Sağlık çalışanlarımız bugün yaptığımız maaş promosyon ihalesi beklentimizin altına kaldığından ötürü yine iptal edilmiştir” açıklaması yapıldı.

TAKSİT TARİHLERİ ŞÖYLE:

25200 TL’nin tek seferde ödenmesinin ardından kalan 4000 TL’nin 2023 Ocak -2023 Haziran ve 2024 Ocak tarihlerinde kredi kartına para puan şeklinde yansıtılacak.

Özel bankalarla anlaşma yapan illerin durumu henüz belirsiz. 

Ödemeler 15 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Sağlık Bakanlığı ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri aşağıdaki sosyal medya adreslerimiz üzerinden ve Apple Store ile Google Play’den indireceğiniz mobil uygulamalarımız üzerinden erişebilirsiniz

Sağlık Bakanlığı Promosyon Güncelleme

Sağlık Bakanlığı, 81 İl Sağlık Müdürlüğü’nün yürüttüğü promosyon sözleşme sürecini Sağlık Bakanı Koca'nın talimatıyla Bakanlık Merkez üzerinden sonuçlandırdı. Koca’nın talimatıyla önce Sağlık Bakan Yardımcısı daha sonra Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı promosyon anlaşması için kamu bankalarıyla görüşme yaptı. Sağlık Bakanlığı tarafından Kasım ayında İl Sağlık Müdürlüklerine  gönderilen talimatla Kasım 2022 sonu itibariyle promosyonlarla ilgili Sağlık Müdürlüklerinden bilgi ve belge istemişti. 

Sağlık Bakanlığı Promosyonu Ne Kadar?

Sağlık Bakanlığının Ziraat Bankası ile yürüttüğü promosyon görüşmelerinde 29000 TL'lik anlaşma yapıldı. Daha önce yapılan 33.000 TL'lik tutar aşağı düşmüş oldu. Aradan geçen süreçte Sağlık Bakanlığı Promosyon anlaşmasının 29.200 TL üzerinden yapıldığı kulislere yansıdı. "Sağlık Bakanlığı Promosyon Anlaşmasında 33 Bin TL Heyecanı!" başlıklı haberimizden detayları okuyabilirsiniz.

Promosyon'da Nihai Anlaşma Oldu!

Sağlık Bakanlığı ile devlet bankalarının Genel Müdürlük düzeyinde sağlık personeli promosyon görüşmelerinde, Ziraat Bankasıyla nihai bir anlaşma yapıldı. 29200 TL’lik anlaşması yapıldı. 

Promosyon Aylık 700 TL Oldu!

Sağlık Bakanlığıpromosyon anlaşmasının aylık 700 TL üzerinden hesaplandı. Sözleşmesi bittiği için yeni sözleşme yapan 15 ilin durumu henüz belirsiz. .

HABERİN GEÇMİŞİ

Sağlık Bakanlığı Promosyon Kapsamı

Diğer taraftan Sağlık Bakanlığının Ankara’dan yürüttüğü promosyon sürecinde, Anadolu Sağlık Sen Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından ortaya atılan iddaa da; Bakanlığın tüm Türkiye geneli için değil sadece 17 il adına ihale süreci devam ettirdiği iddia edildi. Ancak haber merkezimiz tarafından yapılan araştırmada böyle bir bilgi Bakanlık kaynaklarından teyit edilmedi.

Sağlık Bakanlığının birinci basamak aile sağlığı merkezleri, il, ilçe sağlık müdürlükleri, 112 ve sürekli işçi kadrosunda görev yapan personeller için 24 Ekim gününden itibaren promosyon ihale görüşmeleri devam ediyor.

Ayrıca Sağlık Bakanlığı’na hastanelerde görev yapan sağlık personelleri için ise 27 Ekim Perşembe gününden itibaren promosyon ihale görüşmelerini sürdürüyor.

Kamuda Promosyon Sözleşmeleri Yenileniyor

Özellikle üniversiteler başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler ve diğer kurumlar promosyonla ilgili ek protokolü imzalamaya devam ediyor.

Protokol imzalan kurumlar listesi ise;

  • Bingöl İl Özel İdaresi: 23 bin 805 lira
  • Edirne Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü: 3 yıl, 25 bin 250 lira,
  • Saruhanlı Belediyesi: 3 yıl, 19 bin 50,
  • Adalet Bakanlığı: 3 yıl, 25 bin lira
  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü: 21 bin 950
  • Eskişehir'deki Anadolu Üniversitesi: 3 yıl, 41 bin 500 lira
  • Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi: 3 yıl, 31 bin 100 lira
  • Eskişehir Sağlık Müdürlüğü: 3 yıl, 35 bin 200 lira
  • Gaziantep Üniversitesi 35 bin lira
  • Şanlıurfa Harran Üniversitesi 37 bin 250 lira
  • Turizm Bakanlığı 22 bin 400 lira
  • Celal Bayar Üniversitesi 25 bin lira
  • Türk Tarih Kurumu 14 bin 500 lira
  • Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 20 bin lira
  • Gaziantep Üniversitesi: 4 yıl, 35 bin lira
  • Şanlıurfa Harran Üniversitesi: 3 yıl, 37 bin 250 lira
  • Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü: 5 yıl, 19 bin 205 lira
  • Adana Seyhan Belediyesi 28 bin 100 TL
  • Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü 25 bin 250 lira
  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü 21 bin 950 lira
  • Adalet Bakanlığı 25 bin lira
Editör: Haber Merkezi