Uzman Mutemet Sedat Atlas konuyla ilgili yaptığı açıklamada; 5 yıl promosyon anlaşması imzalanması örneğinden yola çıkarak anlaşmanın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra kalan 3 yıl için taahhüdün bozularak ayrılığınabileceğini söylerken “ufak bir cezası var” dedi. Kalan 3 yıl için cezayı geri ödeyelim (4000 TL gibi) yeniden ihale açalım. 5 yıllık en az 30 Bin TL promosyon alırız” ifadelerini kullandı.

Yapacak Adam Lazım!

Yaptığı açıklamada ki detayların hukuken mümkün olduğunu sadece işi yapacak adama ihtiyacı olduğunu belirten Atlasın açıklamaları büyük ilgi gördü.

Atlas açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

Az önce emekli bir banka müdürü ile istişare ettim.Banka promosyonunda cayma hakkı var banka bunu kabul etmesede yada sözleşmede yazmasada var şöyle düşün dedi. Biz kredi kartı aidatı alacağız diye sözleşme yaparız ama kişi tüketici mahkemesine gittimi kart aidatını çıkınca ihalenin anlamı kalmayıp müdürlük yeniden ihale açmak zorunda kalcaktır.Bakın bu iş çok zor değil banka kaybedeceğini anladımı kapıları açar o işler atıp tutmakla olmaz mümkün değil deyip yokuş yapmayın kamu bankası deyip yokuş yapmayın oda kamu bizde kamu lobi yapın sayın yetkililer bakın adamlar lobi yaparak öğrenci kredi faizlerini sildirdiler. Eğer araya dayılarınız devreye girerse 1 günde bu olay çözülür.