Emnıyet Genel Müdürlüğü’nün 27.000 TL üzerınden Vakıfbank ile yaptığı promosyon sözleşmesi güncellemesinin ardından bir haberde öğretmenler için MEB’den geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in verdiği talimat sonrası Bakanlık yetkilileri ile Vakıfbank arasında yapılan promosyon sözleşmesi güncelleme görüşmeleri olumlu sonuçlandı.

MEB Bakanlığı Merkez Teşkilatı personelini kapsayan yeni sözleşme 25.500 TL’ye yükseltildi.

BAKAN ÖZER’İN TALİMATIYLA YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıfbank ile personel başına daha önce 1 Ocak 2021 tarihinde 3000 TL ödenmek üzere yapılan promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer’in talimatı ile güncellendi.

2 YIL İLAVE EDİLDİ

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde dolacak maaş promosyon sözleşmesi iki yıl ilave süreyle revize edildi.

Yapılan yeni anlaşma uyarınca, daha önce personel başına ödenen 3000 TL’ye ek olarak 22.500 TL daha promosyon ücreti yatırılacak. Böylece personel toplamda 25.500 TL promosyon ödemesi almış olacak.

TOPLAM 25 BİN 500 TL

Daha önce yatırılan 3000 TL ile yeni yapılan anlaşma sonucu 22.500 TL’nin toplamı 25.500 TL promosyon anlaşması yapıldığı Bakanlık tarafından ajanslara duyuruldu.

16 KASIM’DA PROMOSYON YATACAK

Vakıfbank Milli Eğitim Bakanlığı Şubesi ile imzalanan promosyon sözleşmesine göre promosyon ücreti 16 Kasım 2022 tarihinde personelin maaş hesaplarına aktarılacak.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KENDİLERİ YAPACAK

Milli eğitim Bakanlığına bağlı taşra teşkilatında görevli personelin ise bağlı bulundukları İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin daha önce yaptıkları sözleşmeler doğrultusunda bankalarla çalışmalarını devam ettirecek.

Editör: Haber Merkezi