Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzm. Doç. Dr. Ömer Coşkun'un üstü kapalı bir şekilde hekimlerin 3 gün eylem yapmasının sonucunda hemşirelerin maaşının arttığını öne sürmesine ilginç bir cevap geldi.

Laboratuvar Teknisyeni Halil İbrahim Şaşmaz, Enfeksiyon Hastalıkları Doçenti Coşkun'a verdiği cevapta "sabitlerin genel bütçeye aktarılması sonrasında hekimlerin döner sermayeden 10 - 15 bin ek ödeme alacağını ispatlarsam, maaşına iddiaya girermisin algı Doçenti" dedi." 

Şaşmaz paylaşımında hekim haricinde ki çalışanların zam almadığını, hatta ek vergi sonucunda maaşlarının 300 TL - 500 TL arasında düşeceğini söyleyerek "Sabitlerin genel bütçeden ödenmesiyle 10-15 bin ek döner alacağıNı da ispatlarsam maaşına iddaya girermisin sevgili algı Doçenti." ifadelerini kullandı.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik  Mikrobiyoloji Uzm. Doç. Dr. Ömer Coşkun'un hiç bir veriye dayanmayan açıklamasıyla hemşirelerin 3 günlük iş bırakma eylemi sonrasında maaşlarının artığını öne sürmesinin ardından Şaşmaz'a ne cevap vereceği merak konusu oldu.