İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanlarından maaşlarını ziraat bankasından alanların promosyonları hesaplarına geçti. Maaşını halk bankasından alanların ise henüz promosyonları yatmadı.

Sağlık Bakanlığı’nın kamu bankaları konsersiyumu ile yaptığı promosyon anlaşması uyarınca sağlık çalışanlarına 25200 TL Nakit, 3800 TL para puanda taksitler halinde ödenecek.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan sağlık çalışanları arasında hâlihazırda Ziraat Bankasından ve Halk Bankası’ndan maaş alan çalışanlara promosyon ödemesi 29 Aralık itibariyle hala yatılmamıştı. .

İstanbul’da Ziraat bankasından maaş alanlar yine Ziraat bankasından, halk bankasından maaş alanlar ise halk bankasından maaşlarını almaya ve promosyon tutarlarını almaya devam edecekler.

Promosyon ödemelerinin Ziraat Bankasından maaşlarını alanların ki 30.12.2022 Cuma gününe yetişti. Maaşını halk bankasından alanların ise henüz promosyonları yatmadı.

Hatırlanacağı üzere Ankara başta olmak üzere Adana ve Konya illerinde promosyon anlaşmasının yapıldığı günün ertesinde promosyonlar hesaplara aktarılmıştı.