İhlas Haber Ajansının yaptığı habere göre Hakkari Valiliğinin yaptığı maaş promosyon ihalesinde Türkiye rekoru kırılmış. Ancak ISPARTA İl Sağlık Müdürlüğü'nde 15 Mart itibariyle başlayacak banka promosyon ihalesinde 5 yıllık anlaşma Halk Bank ile imzalanmıştı. İhaleye göre sağlık personiline1 defada ödenmek üzere 18 Bin 450 lira verilecek. Haberi incelemek için TIKLAYINIZ.

Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Mustafa Berat Kasımoğlu başkanlığında Hakkari Valiliği, kentte hizmet veren bankaların şube müdürlerinin katılımıyla memur maaş promosyon ihalesi gerçekleştirdi. İhale Komisyon Başkanı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu'nun diretmesi ile ihale oldukça çekişmeli geçti.

Valilik personeli ile İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Meteoroloji Müdürlüğü personelinin 3 yıllık maaş banka promosyonu ihalesi sonuçlanarak, rekor rakam veren Vakıfbank Hakkari Şubesi kazandı.

Sözleşmeyi imzalayan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, maaş banka promosyonu çerçevesinde olduğu gibi her zaman çalışanlarının yanında olduklarını ve bir rekora imza attıklarını ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlgili bazı banka müdürleri ise bunun bir Türkiye rekoru olduğunu ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi