Hacettepe Üniversitesi Genel Sekreterliği ile yapılan görüşmede sosyal medyada yayılan promosyon anlaşmasına ait belgenin sahte olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan sahte belgede, Hacettepe Üniversitesi Rektörü imzalı dökümanın sahte olduğu ve dolayısıyla Halk Bankası ile 48.460 TL tutarında bir anlaşmanın yapılmadığı kaydedildi.

ANLAŞMA YAPILDIĞINA DAİR BELGE SAHTE ÇIKTI

Kapalı zarf açık arttırma usulü yapıldığı ileri sürülen ihalenin açık artırmada en yüksek teklifi sunan Türkiye Halk Bankası A.Ş., 48460 TL karşılığında 4 + 1 yıllık dönem için yapıldığına dair sahte belge düzenlendiği öğrenildi.

BU HABERLER YALAN ÇIKTI

Harran Üniversitesi Promosyon Anlaşması Ağustos Yapılmıştı!

Harran Üniversitesi promosyon ihalesini 16 Ağustos 2022 tatihinde, 37.250 TL gibi rekor bir promosyon ücretiyle sonuçlandırmıştı. Sosyal medya’da Harran Üniversitesi promosyon anlaşmasının sanki Kasım ayında yapılmış gibi paylaşımlar yapılsada, Üniversite anlaşmasını Ağustos ayında yapmıştı.

Harran Üniversitesi banka promosyon ihalesi, İş Bankası tarafından 3.300 personele 3 yıllık kişi başı 37.250 TL ödenecek şekilde sonuçlanmıştı.