Gençlik ve Spor Bakanlığı promosyon görüşmeleri 3 yıl süreli yapılan anlaşma teklifi sonuçlandı.

Gençlik Bakanlığı promosyon ihalesi 2 Kasım tarihinde yapıldı.

Promosyon toplantısına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Başkanlık yaptığı öğrenilirken anlaşma teklifinin süresi 3 yıl oldu.

Gençlik Bakanlığı promosyon toplantısına Ziraat Bankası 3 yıl için 18.000 TL nakit ödeme, 1000 TL kredi kartı puanı teklifi verdi.

Ziraat Bankasını teklifi Gençlik Bakanlığı PROMOSYON KOMİSYONU tarafından düşük bulundu.

Gençlik Bakanlığı Komisyonu Üyeleri, Ziraat Bankası’ndan promosyon teklifini revize etmeleri talebinde bulundu.

Gençlik Bakanlığı yetkilileri Ziraat Bankasının teklifini revize etmesi durumunda gelen son teklifi Bakan Kasapoğlu’na sunacakları öğrenildi.

Gençlik Bakanlığı promosyon görüşmelerinin önümüzdeki hafta cuma gününe kadar sonuçlandırılması hedefleniyor.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Promosyon İçin Ek Protokol İmzaladı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Türkiye İş Bankası arasında yapılan 2021 tarihli promosyon sözleşmesi için ek protokol düzenlenmesi kararı alındı.

Yapılan ek protokole göre 2785 personel için ek 13.500 TL’lik promosyon ödemesi yapılacak.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi promosyon ihalesinin detayları için “Üniversite Çalışanlarına Ek 13 Bin 500 Liralık Promosyon” başlıklı haberimize tıklayabilirsiniz.

Bursa Uludağ Üniversitesi Promosyon Sözleşmesini Güncelledi

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Türkiye Ekonomi Bankası ile 30.000 TL net promosyon tutarı ödenmesi konusunda banka yetkilileri ile anlaşma sağladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yönetiminin yaptığı anlaşma uyarınca; promosyon ödemeleri 15 Aralık’ta personelin hesaplarına aktarılacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi promosyon protokolünün detayları için “7 Bin 500 Personele 30 Bin TL Promosyon Anlaşması Yapıldı” başlıklı haberimize tıklayabilirsiniz.