Ege Üniversitesi web sitesinden yayımladığı duyuruyla, promosyon sözleşmesinde revize yapıldığını personele bildirdi.

Ege Üniversitesi promosyon ne kadar?

Ege Üniversitesi promosyon anlaşması 45000 lira karşılığında Türkiye Ekonomi Bankasıyla yapıldı.

Ege Üniversitesi promosyon revize protokolüyle ilgili anlaşmanın TEB Bankası ile yenilendiği ve 45000 TL promosyon ödemesine yönelik protokolün imza altına alındığı duyuruldu.

Ege Üniversitesi promosyonla ilgili yaptığı açıklamada; her zaman olduğu gibi bugün de çalışanlarına “Ege Üniversitesi” ailesinin bir mensubu olmanın ayrıcalığını yaşatmanın haklı gururunu yaşadıkları ifade edildi.

"EN İYİ SONUCU ELDE ETTİK"

“Egellilik” bilincine vurgu yapılan açıklamada, promosyon anlaşmasında en iyi sonucu elde ettikleri açıklandı.

Ege Üniversitesi promosyon revize anlaşmasında Türkiye Ekonomi Bankasıyla mevcut promosyon anlaşmasının revize edildi bilgiside yer aldı.

Yapılan promosyon anlaşması revize protokolüne göre; üniversitede görev yapan çalışanlara 45000 TL promosyon ödemesi sağlanacak.

Öte yandan dün sosyal medyada yayımlanan bir haberde Hacettepe Üniversitesi’nin 48 BİN 460 liralık promosyon anlaşması yaptığına dair paylaşımların gerçeği yansıtmadığı öğrenilmişti.

9 Eylül Üniversitesi ise 8300 personelini kapsayan anlaşmayı 33500 TL üzerinden yapmış, ödemelerin aralık ayı içerisinde yapılacağı personele duyurulmuştu.

Akbank ile yapılan 9 Eylül Üniversitesi promosyon anlaşması çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılanarak Rektör Nükhet Hotar a teşekkür amaçlı çiçek takdimi yapılmıştı.