Banka promosyonu ile ilgili Adana İl Sağlık Müdürlüğünde yüzler gülmüyor.

Ziraat Bankasının Adana İl Sağlık Müdürlüğüne en son 21.200 TL’lik promosyon ödemesi yapabileceğini söylemesi üzerine gözler ihale komisyonu’na çevrildi

8800 TL cayma bedelinin düşündükten sonra net 21.200 TL’lik promosyon ödemesiyle ilgili Sağlık Müdürlüğünün vereceği son karar merak ediliyor.

İddialara göre Sağlık Müdürlüğünün 21.200 TL’lik net tutarı kabul ettiği dile getirilirken henüz resmi kaynaklardan iddia doğrulanmadı.

BİLECİK'TE GELECEK AY PROMOSYON YATACAK

Öte yandan Bilecik İl Sağlık Müdürlüğünde promosyon ihalesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde görev yapan personele 36 ay süre için 20.500 TL’lik promosyon anlaşmasının yaptığı yapıldığı öne sürüldü.

Resmi kaynaklardan henüz teyit edemediğimiz anlaşmaya göre Aralık ayının 15’i ile 20’si arasında Bilecik’te 20.500 TL’lik promosyon tutarı sağlık personellerinin hesaplarına aktarılacak.

SİİRT VE AKSARAY'DA PROMOSYON GELİŞMESİ

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü promosyon süreciyle ilgili de Ziraat Bankasının İl Sağlık Müdürlüğü ile devam eden promosyon sözleşmesine ilaveten 11 ay daha eklenmesi kaydıyla 3 yıllık süre için 23.400 TL promosyon teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğünde ise devam eden mevcut anlaşmanın 3 yıla tamamlanması kaydıyla 21600 Liralık revize promosyon teklifi tutarı banka tarafından yetkililere iletildi.

Hem Siirt hem de Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü promosyon tutarlarından herhangi bir ceza kesintisi yapılmayacağı kaydedildi.