Geçtiğimiz gün Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyonun yürüttüğü promosyon ihalesine hiçbir bankanın teklif vermemesi sağlık çalışanlarında hayal kırıklığına neden oldu.

Pandemiyle beraber insanların göz bebeği haline gelen sağlık camiasına bankalar tarafından teklif edilen komik rakamlar sonrası bankalar, sağlık çalışanlarıyla dalga mı geçiyor sorusu akıllara geldi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğünde yapılan promosyon toplantısında hiçbir bankanın promosyon teklifi vermemesi sonrası toplantı başlamadan bitti.

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğünü istediği promosyon ücretine teklifler sunan bir çok banka gece gündüz, hatta ailelerini bile görmeden çalışan sağlık camiasinin pandemide yaptığı o can siparene çalışmalarını görmezden gelerek komik rakamlar sundular.

ÜNİVERSİTELERDE PROMOSYON 40 BİN BANDINDA

Özellikle Üniversite Rektörlükleriyle yapılan promosyon ihalelerinde 41 bin liraları bulan teklifler verilerek anlaşmalar sağlanırken, sıra sağlık .alışanlarının promosyon ücretine gelince verilen teklifler adeta hayal kırıklığına neden oluyor.

HAYATIN BİR GERÇEĞİ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Ülke genelinde yapılan promosyon anlaşmalarının yaşanan ekonomik durum sebebiyle çok düşük kaldığı bu sebeple promosyon anlaşmaların güncellenmesi gerektiğinden bu konuda çalışmalar yürütülmektedir.Tüm sağlık emekçilerinin hak ettiği bir promosyon bedelini ülkemizde faaliyette bulunan bankaların komik tekliflerle gelmesi hayatın bir gerçeğini daha ortaya koydu.

REKLAMLARDA YANINIZDAYIZ, PROMOSYONLARDA DEĞİLİZ!

Daha çok az bir zamanda pandemi döneminde hayatlarını riske atan ülkemizin göz bebekleri sağlık çalışanlarına bankalar gerek sosyal medyalarında gerekse reklamlar da yanınızdayız açıklamaları iş icraata gelince adeta umursamaz tavırda bulunması işi bitene kadar göstermelik reklam kokan hareketler yaparak o günlerin unutulduğu göstermiştir.

BANKALARA SESLENİYORUZ

Sağlık çalışanlarının hak ettiği banka promosyonları da komik rakamlar veren bankaları kınıyoruz. Banka temsilcilerinin pandemi döneminde yaşananların düşünerek sağlığımızın güvencesi olan sağlık emekçilerinin bir nebzede olsa düzgün bir promosyon teklifi sunarak haklarını teslim etmelerini bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi