Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda banka temsilcileri ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle yetkili sendika Sağlık-Sen’in katılımıyla yapılan ihalede, aylık 100 lira, yıllık 6 bin lira peşin ödeme teklifini kabul eden Ziraat Bankası yetkilileri ile anlaşma sağlandı. 4 bankadan açık artırma usulü ile teklifler alınan ihalede, aylık 100 liralık teklif ile ziraat bankası en yüksek teklifi veren banka oldu.

ÇANKIRI AYLIK 52 LİRA ŞIRNAK AYLIK 100 LİRA!

Sağlık Çalışanlarının Haber Kaynağı saglikpersoneliHABER.NET olarak, uzun zamandır yayınladığımız Türkiye Banka Promosyonu ücret skalası ve 3-4-5 yıllık yapılan anlaşması ayrı ayrı gösterdiğimiz tablolar "Banka Maaş Promosyon Rekoru Hangi İlde? En Yüksek ve En Düşük Promosyon Alan İller!" haberimizde yayında. 

Tabloları bugün itibariyle incelediğimizde, 2019 temmuz ayında Çankırı’da yapılan ihalede, 7 bankanın ilk oturumda teklif verdiği anlaşmada, Çankırı İl  Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına 42 ay süresince aylık 52,38 TL, Çankırı Devlet hastanesi çalışanlarına ise 36 ay süresince 50 TL banka promosyonu alacak. 

ŞIRNAK ÇANKIRI’DAN 2 KAT FAZLA BANKA PROMOSYONU ALACAK!

Şırnak İl Sağlık tarafından dün yapılan ihale ile yani Çankırı’dan 5 ay gibi kısa bir süre sonra yapılan ihale ile Çankırı’dan 2 kat fazla promosyon ücreti alacak olması gözleri tekrar banka promosyon anlaşması yapan illere çevirdi. İller arasında fahiş ücret farklılıkları sahada kırgınlık, kızgınlık yaratırken bir çok sendika üyesinin de bu nedenle sendikalardan istifa ettiği gelen bilgiler arasında.