Karaman Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

İl Sağlık Müdürlüğümüzde 28.11.2019 tarihinde yapılan “Banka Promosyon İhalesi" sonucunda en yüksek teklif 6.750,00 TL ile Ziraat Bankası tarafından verilmiştir.

Promosyon ihalesi, yetkili sendika temsilcilerinin ve Müdürlüğümüze bağlı tüm sağlık tesislerimizin idari mali işler sorumluların katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan tüm çalışanlarımız için (4- D Kapsamında çalışanlarımız dahil olmak üzere) yapılan “Maaş Ödeme Protokolü” Promosyon İhalemize davet edilen ilimizde faaliyet gösteren banka şubelerinden; Ziraat Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası,Garanti Bankası, Vakıfbank, Denizbank, Finansbank ve Halkbankasının katılım göstererek ihalemiz gerçekleştirilmiştir.  İlk tekliflerin komisyon tarafından değerlendirilmesinin ardından, açık artırma usulü ile devam eden ihalede, maaş ödeme ve diğer bankacılık hizmetlerinin verilmesi yanında personele yapılacak promosyon ödemesi 5 yıllık süre için, kişi başı peşin 6.750,00 TL olarak belirlendi. (İl Sağlık Müdürlüğü personelleri sözleşme bitimi olan 15 Mart 2021 tarihinde bu protokole dahil olacaklardır.)

Müdürlüğümüz 5 Yıllık Banka Promosyon İhalesi sonucunun, personelimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Editör: Haber Merkezi