Türk Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkanlığından yapılan açıklamada;

Trabzon Saglik Mudurlugu ve Bağlı Hastaneleri maas promosyon ihalesi 5 yillik sure icin 6300 TL ile Ziraat Bankasinda kalmistir.

Ödemeler Bir Defada,Eşit ve Peşin Olarak 2020 yılı 15 Ocak maaaşını takiben 10 gün içinde, Halen Akbank İle Anlaşması devam eden Sağlık Müdürlüğü (ve bağlı kuruluşları 112 Ashi,Aile Hekimliği ve Tsm’ler) çalışanları ise 15.09.2021 maaşını takiben 10 gün içinde (4100 Tl olarak) faydalanacaktır. Hayırlı olsun.

SAĞLIK-SEN: ANKARA SAĞLIK MÜDÜRÜ BANKA PROMOSYONU İHALESİNİ İPTAL ETSİN Haberimiz İçin tıklayınız.

Turk Saglik Sen Trabzon.

Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkanlığından yapılan açıklamada;

Sağlık Müdürlüğümüz maaş promosyon ihalesi bugün itibari ile neticelenmiştir.

Promosyon ihalesi 5 yıl geçerli olmak üzere ve kişi başına 6.300₺ ödemek şartı ile Ziraat Bankası lehine sonuçlanmıştır.

Süreç boyunca azami gayret gösteren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA başta olmak üzere, Destek Hizmetleri Başkanımız Dr. Erdem ŞEN’e, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız Erkan BULUT’a, Komisyon Üyelerine, Mali Uzmanlarımıza, şartname komisyonunda yer alan ve süreç boyunca mesai harcayan çok kıymetli mesai arkadaşlarımın hepsine canı gönülden teşekkür ediyoruz.

İhaleye katılmak suretiyle rekabeti artıran ve bizlere heyecanlı bir ihale süreci yaşatan bütün bankalarımıza ve yetkililerine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Son olarak; maaş promosyonlarının tamamının personele ödenmesini sağlayan Sendikamıza (Sağlık-Sen) bütün sağlık çalışanları adına teşekkür ediyoruz.

İlimize ve sağlık camiamıza hayırlı olsun.