Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi Tarafından Yapılan Açıklama;

Değerli Sağlık Çalışanı arkadaşlarımız 

Bugün saat 13:00 İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda ilimizde bulunan bankaların müdür ve idarecilerinin katılımıyla gerçekleşen promosyon ihalemiz sona erdi.

Tüm İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını kapsayan promosyon ihalesinde 6505 TL ile en yüksek teklifi veren Ziraat Bankasıyla anlaşmaya varıldı. Sağlık-Sen’in, yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarını temsilen yer aldığı ihalede 5 yıllık promosyon tek seferde ödeme yapılacaktır. Bu süreçteki gayret ve emeklerinden dolayı Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza özellikle teşekkür ediyoruz. Yine İhale Komisyonunda yer alan Sağlık Müdürlüğümüzün Yöneticilerine de teşekkür ediyoruz

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını her alanda korumak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Çalışanların mali ve özlük haklarını savunmanın öncelikli gündemimizdir.

Siz üyelerimiz adına yer aldığımız ihalede, sağlık çalışanlarının yüzünü güldürecek bir ihaleye imza attık. Tüm Sağlık Çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sizlerden aldığımız güçle masada hakkımızı savunduk, yaparsa Sağlık Sen yapar, çünkü biz büyük bir aileyiz.

GÜMÜŞHANE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ 2019-2024 YILI MAAŞ PROMOSYON İHALESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME.

DEĞERLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ,
GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE YAPILAN BANKA PROMOSYON İHALESİYLE ALAKALI OLUŞAN BİLGİ KİRLİLİĞİNİ VE YANLIŞ ALGIYI ORTADAN KALDIRMA ADINA TARAFIMIZCA BİR AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ HASIL OLMUŞTUR.
YAPILAN İHALEYE GÖRE:
** TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN PERSONEL DAHİL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREV YAPAN BÜTÜN PERSONEL OLMAK ÜZERE TOPLAM 1734 KİŞİYİ KAPSAMAKTADIR.
** KİŞİ BAŞI ÖDENECEK ÜCRET 6505 ₺ OLUP HER PERSONELE EŞİT MİKTARDA ÖDEME YAPILACAKTIR. ÖDEME TEK SEFERDE PEŞİN OLARAK YAPILACAKTIR.
** SÖZ KONUSU İHALE 5 (BEŞ) YIL SÜREYLE GEÇERLİ OLACAKTIR.
**İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, TORUL, KÜRTÜN, KÖSE DEVLET HASTANELERİ İLE 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞHEKİMLİĞİ VE BAĞLI İSTASYONLAR, ASM. VE TSM. LERDE ÇALIŞANLAR İSE MEVCUT BANKA İHALELERİNİN BİTMESİNE 9 AY KALMASI DOLAYISIYLA 51 AY ÜZERİNDEN 5529 TL PROMOSYONU EKİM AYINDA PEŞİN OLARAK ALACAKLARDIR.
**31/12/2019 TARİHİNDE BANKA İLE İHALESİ BİTEN GÜMÜŞHANE, KELKİT, ŞİRAN DEVLET HASTANELERİ VE GÜMÜŞHANE ADSM. PERSONELİ 60 (ALTMIŞ) AY ÜZERİNDEN 6505 TL. PROMOSYONU 15-31 OCAK TARİHLERİ ARASINDA PEŞİN OLARAK ALACAKLARDIR.
**TAŞERONDAN KADROYA GEÇEN ÇALIŞANLARIMIZIN DA İHALELERİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZLE AYNI DÖNEMDE YAPILDIĞI İÇİN ONLARDA YİNE 51 AY ÜZERİNDEN 5529 TL. PROMOSYONU EKİM AYINDA PEŞİN OLARAK ALACAKLARDIR.
**ÜCRETSİZ İZİNDEN DÖNENLER, BAŞKA İLDEN TAYİN GELENLER VEYA YENİ ATANANLAR BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN İTİBAREN KALAN SÜRE KADAR HESAPLANMAK SURETİYLE ÖDEME YAPILACAKTIR. (BAŞKA İLDEN TAYİN GELENLERDEN GELDİĞİ İLDE PROMOSYON ALANLAR HARİÇ).
** NAKİL EMEKLİLİK İSTİFA ÜCRETSİZ İZİN ÖLÜM GİBİ NEDENLERLE GÖREVDEN AYRILANLARDAN PROMOSYON İADESİ TALEP EDİLMEYECEKTİR. 
**DEĞERLİ ÇALIŞANLARIMIZA SAYGIYLA DUYRULUR.

Editör: Haber Merkezi