Banka promosyonu alan illeri sıraladığımız listemizde Ankara aylık 96 liralık promosyon ücreti ile Türkiye'de en yüksek promosyon ücreti alan 31. il oldu. İhalenin sonuçlandığı gün aylık kişi başı 95 lira olan banka promosyon ücreti, yapılan görüşmeler sonucunda personel başına 1 Liralık bir artışla 96 liraya çıkartılmış oldu. 

Sağlık-Sen Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Erdal BOLATÇI’nın Yetkili sendika adına komisyonda yer aldığı ihale, Ankara sağlık tesislerinde çalışan, 696 KHK kapsamında çalışan sözleşmeli işçilerinde dahil olduğu 52 bin sağlık çalışanının promosyon ücretini belirlemek için yapıldı. Buna göre 5 yıllık süre için sürekli işçiler de dahil olmak üzere toplam 52 bin çalışana 5.760 lira promosyon ücreti verilecek.

BANKA PROMOSYON ANLAŞMASIYLA İLGİLİ ANKARA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA;

İl Sağlık Müdürlüğümüzde yapılan “Banka Promosyon İhalesi" sonucunda en yüksek teklif 5700 TL ile Ziraat Bankası tarafından verilmiştir. Verilen teklif üzerine Müdürlüğümüze bağlı tüm sağlık tesislerimizin idari mali işler sorumluları "yetkili sendika temsilcileri, ilgili STK’lar ve çalışan personelle” teklifi istişare etmiş olup, oy birliği ile teklifin kabulü yönündeki önerilerini İl Sağlık Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen toplantıda iletmişlerdir. Sonrasında Ziraat Bankası yetkilileri ile yürütülen görüşmeler neticesinde ilk verilen teklifin 60 TL üzerine çıkılarak 5760 TL olarak 5 yıllığına Ziraat Bankası ile promosyon sözleşmesi imzalanmıştır.

Müdürlüğümüz 5 Yıllık Banka Promosyon İhalesi sonucunun personelimize hayırlı uğurlu olmasını dileriz.