Saruhanlı Belediyesinde görev yapan personel için düzenlenen banka maaş promosyon ihalesi 19.050 liralık en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankasında kaldı.

Türkiye İş Bankası Saruhanlı Şubesi ile Saruhanlı Belediyesi arasında 19.050 TL’lik maaş promosyon protokolü imzalandı.

Edinilen bilgiye göre; Saruhanlı Belediyesinde görev yapan memur, sözleşmeli personel ve kadrolu işçilerden oluşan toplam 87 personel için 3 yıl süreli promosyon anlaşması yapıldı.

Yapılan anlaşmaya göre; 3 yıl süreyle Saruhanlı Belediyesi personelinin İş Bankası’ndan maaş ve diğer ücretlerini alması karşılığında 19.050 liralık promosyon ücreti personele ödenecek.

Promosyon tutarının ise ilk maaşın ödenmesinin ertesi günü tek seferde olmak üzere 19.050 TL olarak personelin hesaplarına aktarılacak.

Belediye Personeline 19 Bin 50 TL Promosyon

Saruhanlı Belediyesinde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi olmak üzere toplam 87 personelin maaşlarının 3 yıl süreyle yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen ihaleyi, 19 bin 50 TL ile en yüksek teklifi veren İş Bankası kazanmıştı.

İş Bankası, ihale sözleşmesine göre 2022-2025 yıllarını içeren yeni maaş anlaşması kapsamında belediye personellerine ödenecek ilk maaşın ertesi günü tek seferde 19 bin 50 TL promosyon ödemesi yapacak.

Editör: Haber Merkezi