Mustafa Akcan isimli sosyal medya kullanıcısı yayınladığı banka ödeme görüntüsünde 4.596,57 TL'lik maaşını paylaştı. Şubat dönemine ait maaşının görüntüsünü paylaşan şoför arkadaşımız "Alın birbirimize düşürdüğünüz döneri de alacatiya gidin." sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

15 YILLIK YHS MAAŞI

Diğer taraftan sosyal medya'da bordrolarını paylaşarak gelir adaletsizliğine dikkat çeken bir çok sağlık personeli, işçi arkadaşlarının aldığı ücrete itiraz etmediklerini belirterek kendi maaşlarındaki yıllardır verilmeyen iyileştirmeye dikkat çektiklerini söylediler. Paylaşılan bordrolar sonrasında sağlıkçılar aradaki ücret farkının nedenini merak ediyor.

696 KHK ile kadroya alınan 4d sürekli işçilerin ( temizlik personeli, bilgi işlem personeli ve güvenlik personeli ) ocak 2022 dönemine ait zamlı maaş bordrolarını dün yayınlamıştık. Net maaşları 6.471,36 TL olan işçilerin ücretlerini incelemek için "4 D Sürekli İşçi Ocak Ayı Zamlı Maaş Bordroları Yayınlandı!" başlıklı haberimize TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Sağlık Bakanlığı çalışanları arasındaki gelir adaletsizliği temizlik personeli bir işçi ile Lisans mezunu bir hemşirenin maaş bordrolarını yayınlayarak geçtiğimiz hafta ortaya koymuştuk. Buna göre, temizlik personeli bir sağlık çalışanı maaşı ek zam ile beraber 6 bin 596 Lira olurken, lisans mezunu bir Hemşirenin (hekim haricinin tamamı) ise 5884 lira maaş aldığı ortaya çıkmıştı. "Temizlik Personeline 6 Bin 250 Lira, Hemşireye 5 Bin 900 Lira Maaş! Nasıl Olacak Bu İşler!" başlıklı haberimize TIKLAYARAK bordroları inceleyebilirsiniz.