Yüzbinlerce sağlık çalışanını ilgilendiren Ağustos ayı ek ödemeler hesaplandı ve sistemene yüklendi. Bugünden itibaren 3 gün boyunca ödemeler gerçekleşecek. 1.basamak çalışanları ekip portaldan 2. ve 3. basamak çalışanları Kamu Hastaneleri Ek Ödeme E-Bordro (EKOBS) Hizmeti menüsünden bordrolarını inceleyebilir.

Ekip portala giriş; https://ekipportal.saglik.gov.tr

EKOBS giriş :
https://www.turkiye.gov.tr/saglik-kamu-hastaneleri-ek-odeme-e-bordro-ekobs-hizmeti

Not: Müdürlüklerin iş yüküne göre sisteme girişlerde il bazında ve hastane bazında değişiklik olabilir. Edindiğimiz bilgiye göre çoğu müdürlük ve hastane bilgileri sisteme girdi. Ancak halen girmeyenlerde mevcut

EKOPS SORGULAMA EKRANI KULLANIMI

turkiye.gov.tr üzerinden E Devlet’e giriş yaptıktan sonra e hizmetler modülünden Maliye Bakanlığı hizmetleri başlığı altında e- Bordro hizmeti görüntülebilmektedir. E-Devlet üzerinden maaş bordrosu sorgulama işlemi yapmak isteyen memur yıl ve ay seçimi yaparak sorgulama sonucunda bordrosuna ulaşabilmektedir. 

Dileyen memurlar, maaş bordrosunu yine aynı sayfada bulunan “Yazdır” butonu marifetiyle yazdırabilir.

Maaş Bordronuzu sorgulamak için tıklayınız

3 AY BOYUNCA TAVANDAN ÖDENECEK OLAN DÖNER SERMAYE (PERFORMANS EK ÖDEME) BİLGİLERİNİZİ SORGULAMAK İÇİN :   

https://ortakgiris.saglik.gov.tr/ adresine girerek  Şifre veya e-Devlet sekmesi ile giriş yapınız.

Şifre : Sağlık Bakanlığı Etki Alanındaki Kullanıcı adınız ve Şifreniz Örn : [email protected] gibi...

e-Devlet sekmesini seçerek T.C.Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra Ek Ödeme Bordro Sorgulama linkine tıklayarak istediğiniz Yıl/Ay için Performans Sorgulaması yapabilirsiniz.

Açılan sorgulama sayfasından:

- Rapor Türü olarak Performansı seçip istediğiniz Yıl/Ay bordrosuna Kimlik Belgenizde ki Aile Sıra No/Hane No girerek ulaşabilirsiniz.

  #   Ay seçimi yaparken içinde bulunduğumuz ayı değil bir önceki ayı seçmeniz gerekmektedir.Bilindiği üzere Maaşlar peşin Ek Ödeme (Performans) Ödemeleri çalışılıp alınmaktadır.Örneğin Nisan ayında hesabınıza yatacak olam Döner Sermaye (Performans) ödemesini sorgulamak için MART ayını seçmeniz gerekmektedir.

Aynı İşlemi ;    

https://ekipportal.saglik.gov.tr/signin adresine girerekte yapabilirsiniz. Ekip Portal sistemine giriş yapıp burayı tıklayınız.

Açılan sayfada bulunan Ek Ödeme Bilgilerim linkinden de aynı rapora ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi