Milli Eğitim Bakanlığı kadrosundaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği görevini sürdürürken Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Ocak 2019 tarihinde Daire Başkanı olarak atanan Sadullah MACİT, "Sağlık Bakanlığı Din Kültürü Öğretmenini Daire Başkanı Yaptı" geçtiğimiz hafta görevden alınan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Bakanlık Özel Kalemi Mehmet Çakırtaş'ın yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Özel Kalem Müdürü Mehmet Çakırtaş'ın devletin 70 bin TL’ye tadilat yaptırdığı lojmanı 511 bin TL’ye aldığı sonra da 3 bin TL’ye kiraya verdiğine dair haberlerin ardından görevden alınması dikkat çekmişti. "Bakan Koca'nın Özel Kalem Müdürü Görevden Alındı: Hakkında Lojman Piyangosu Haberleri Çıkmıştı!" haberimizle görevden alınmayı duyurmuştuk. 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sadullah Macit'in yardımcılığını yaptığı Mehmet Çakırtaş'ın görevden alınmasının ardından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü emrine Daire Başkanı olarak atamasının onaydan çıktığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi