Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü makamına yeni Sağlık İl Müdürü ataması yapıldı.

Geçtiğimiz aylarda görevine son verilen Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu’nun yerine yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Veysel Tosun oldu.

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Baştabip Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atanan kardiyoloji uzmanı Dr. Veysel Tosun, görevine başladı.

Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu’nun İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılmasının ardından Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Veysel Tosun ilimizdeki görevine başladı. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Veysel Tosun, bugüne kadar gerçekleştirilen çalışma ve katkılarından dolayı Uzm. Dr. Mehmet Emin Gündoğdu’na ve İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birim/kurum yöneticilerine teşekkür ederek bu atamanın hayırlı olmasını diledi.

Uzm. Dr. Veysel TOSUN Kimdir?

1983 Elazığ Palu doğumlu. İlk ve orta ve lise öğrenimini Kovancılar'da tamamladı. Yükseköğrenimini ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 2011 yılı Ekim ayında ilk görev yeri Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi oldu. Burada Pratisyen Acil Hekimi olarak 6 ay görev yaptı.

2012'de Akdeniz Üniversitesi'nde Kardiyoloji ihtisasını yaptı. Dört yılın sonunda, 2016'da Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak göreve başladı. Burada Başhekim Yardımcılığı ve Başhekim Vekilliği görevlerinde bulundu.

Buradaki görevi devam ederken, Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.