Nevşehir Ct Haberde yer alan iddialara göre;

Nevşehir Devlet Hastanesinde ki, yönetim değişikliği her geçen gün yeni iddialar ile gündemde ki yerini korumaya devam ediyor.

BU SEFER Kİ İDDİALAR YENİLİR, YUTULUR DEĞİL

Yeni görevlendirme ve atamalarda ki, fetöden ihraç olduktan sonra ki görevlendirmeler, görev iadesi yapılan isimlerin çoğunlukta olması, personel tarafından sıklıkla dillendirilmekte beraber iç huzursuzluğun tavan yaptığı atamalar Nevşehir Devlet Hastanesini sağlık hizmetlerinden ziyade, kaos ve adamcılık yapılanması şeklinde kamuoyunda sarsıntılı şekilde anılmasına sebep oluyor.

ATAMALAR ASKIYA ALINDI, BAKANLIK ONAYI BEKLİYOR

Geçtiğimiz hafta başı atamaların olacağı dillendirilsede, Sağlık Bakanlığı tarafından onay sürecine takılan atamaların aldığımız duyumlara göre özellikle CİMER şikayetleri ve sendika temsilcilerinin görüş ve önerilerinin dikkate alınması ile geciktiği bilgisinede ulaştık.

CUMHUR İTTİFAKI NEVŞEHİRDE DARBE ÜZERİNE DARBE ALIYOR

Özellikle son günlerde gündem olan Nevşehir Devlet Hastanesinde ki skandal atamalar, en çok ta Nevşehirde CUMHUR İTTİFAKI mensuplarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

AK Parti ve MHP li seçmenlerin röportaj ve konuşmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin birlikteliğinin ortak karar mekanizmasının Nevşehirde hissedilmemesi en çok yara aldıran konu başlıkları arasında yer alıyor.

Siyasi parti temsilciliğinin, üst yönetimin yansıması olması gerekirken, nefsi istek ve arzularla, hatta bir cenahı mutlu etmek için yapılan atamalar CUMHUR İTTİFAKI tabanını çaresiz bırakmaktan öte götürmüyor.

Kamu kurumu atamalarında Nevşehir yerel insan kaynaklarının tercih edilmemesi ise, küskünlük hareketinin en başlıca sebeplerinden birisi olarak gösteriliyor.

EN BÜYÜK ELEŞTİRİ AK PARTİ KADROLARINA

AK Parti İl Başkanlığı ve Milletvekillerinin kamu atamaları ve görevlendirmelerinde ki yerelden olmayan isimler üzerinde uzlaşması Nevşehir oy hanesindeki eksi tabloya, yenileri eklemeye devam ediyor.

Kaynak: https://www.cthaber.com/haber/7355620/nevsehir-devlet-hastanesi-el-mi-degistiriyor

Editör: Haber Merkezi