Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Arif Aslan, geride bıraktığımız cuma gününden Sözcü18 Haber Merkezi tarafından "istifa etti" şeklindeki haberinden hemen sonra sosyal medya aracılığı ile "... hizmet etmeye devam edeceğim" açıklamasının tartışmaları sürerken, haberimizin yayına girdiği dakikalarda "görevden alınma" ile karşı karşıya kalınca "son istifa"sını vermek zorunda kaldı. 

İLGİLİ HABER

Başhekimin İstifa Bilmecesi: İstifa Ettiğini Yalanladığı Açıklamayı Sildi! - TIKLA

CUMA GÜNÜ YAŞANILANLARIN RÖVANŞI PAZARTESİ GÜNÜ FENA ALINDI!

Geride bıraktığımız cuma günü Vali Abdullah Ayaz'ın Çankırı Devlet Hastanesi'ni ziyareti ve akabinde İl Sağlık Müdürlüğü makamında Başhekim Opr. Dr. Arif Aslan ile İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Sarıkaya arasında yaşanan tartışma bugün, mesai bitimi öncesi "son istifa"yı (!) beraberinde getirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Sarıkaya'nın makamında cuma günü öğleden sonra yaşanılan "Ankara'ya gidip gelerek böylesi bir pandemi süreci yönetilemez? Yarattığınız bu durum hastanenin işleyişinde zaafiyetlere neden oluyor!" eleştirisi karşısında "Ankara'daki evim benim kırmızı çizgim! Herşeyi tartışabilirim lakin yuvamı ve ailemin yaşadığı yeri tartışmam" diyerek tavrını net şekilde ortaya koyan Başhekim Aslan'ın bugün başta AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ve İl Başkanı Abdulkadir Çelik'in siyasi baskılarına dayanamayarak istifa etti! Kulislerde istifa ile ilgili olarak "İstifa etmeseydi görevden alınacaktı" yönünde değerlendirme yapanların sayısı hayli fazla...

Ayrıntılar geliyor...