Kozan Devlet Hastanesi Başhekimlik koltuğuna Dr. Ahmet Çağlar Bozkurt getirildi. Başhekim Bozkurt önümüzdeki günlerde göreve başlayacak.

Uzun süredir “Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi gidecek mi? Kim gelecek?” gibi sorular herkesin konuştuğu konular arasındaydı. Geçtiğimiz günlerde Samandağ'da başhekim olarak görev yapan Ahmet Çağlar Bozkurt'un Kozan Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne getirileceği haberleri çıkmıştı. Ancak atamaların bakanlık tarafından 6 ay ertelendiğinden bu atamanın bir süre gecikeceği öğrenilmişti.

Yapılan atama sonucunda Ahmet Çağlar Bozkurt'un Kozan Devlet Hastanesi Başhekimlik görevi kesinleşti.

Yaklaşık 3 yıldır Kozan Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Asuman Seda Bayram ise, Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak görevlendirildi.

İlçe Sağlık Müdürü Murat Öz Başhekim Yardımcısı oldu

Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde 5 yıldan bu yana görev yapan Murat Öz’ünde ataması Kozan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak gerçekleştirildi. Murat Öz’ünde koltuğunu Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Dr. İlker Telli'ye bırakacağı öğrenildi. Murat Öz ile İlker Telli’ninde önümüzdeki günlerde devir-teslim yaparak yeni görevlerine başlayacağı kaydedildi.

Çok mutlu olduğunu belirtti

Samandağ’da görev yapan Dr Ahmet Çağlar Bozkurt Kozan Devlet Hastanesindeki başhekimlik görevine başlaması ile ilgili olarak sosyal medya adresinden paylaşım gerçekleşirdi. 4 yıldan bu yana Samandağ'da görev yaptığını ifade eden Bozkurt yaptığı paylaşımda;

“Yaklaşık 4 yıldır ekmeğini yediğim şehirden ayrılma vakti geldi çattı. Özleyeceğim o kadar çok şeyi var ki. Hangisini söyleyeceğimi bilemiyorum. Ama artık memleketime bir kez daha hizmet etme zamanı geldi. Yeni görev yerim Kozan Devlet Hastanesi Başhekimliği. Bu göreve layık gorenlere bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Bir cok ilde yonetici olarak çalışsamda ilk kez bu kadar heyecanlı ve istekliyim. Rabbim devletime ve milletimize hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah.”

Kozan Devlet Hastanesi Başhekimliği ile ilgili olarak kamuoyunda sıkça dedikodular ortaya çıkmış, doktor gidişlerinin sorumlusu olarak yönetim gösterilmişti. Yeni başhekimin gelmesi ile birlikte bu sorunların çözülüp çözülemeyeceği merakla bekleniyor.