Sağlık Müdürü değişiklikleri ile ilgili Haziran başında yapılan başlangıç 10'u aşkın ilde devam ettirildi. 7 ilde İl Sağlık Müdürlerinin sözleşmeleri 14 Haziran 2022 itibari ile dolarken bazı illerde İl Sağlık Müdürlerinin sözleşmesi Bakanlıkça uzatıldı.

14 Haziran‘da görev süresi dolacak olan iller arasında Yalova, Sinop, Iğdır, Kütahya, Çankırı, Mardin ve illeri yer alıyor.

 # Geçen yıl 2 yıllık görev süresi sona eren ancak salgın devam ettiği için Sağlık Bakanlığı tarafından görev süresi 1 yıl uzatılan bu sürede 14 Haziran’da biten Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’i üniversitedeki görevine döndü. Yerine Dr. Erhan Berk atandı. (27.06.2022)

Batman İl Sağlık Müdürünün Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğüne, Diyarbakır il Sağlık Müdürünün Erzincan İl Sağlık Müdürlüğüne atamalarının ardından bugün de Tunceli İl Sağlık Müdürü belli oldu.

Malatya’da Sağlık Müdürlüğü’nde Destek Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Dr. Muhammet Duran son dakika bilgisine göre Tunceli iline sağlık müdürü olarak ataması yapıldı.

Diğer taraftan eski Niğde İl Sağlık Müdürü de Kırşehir iline sağlık müdürü olurken, Kırşehir İl Sağlık Müdürü de Batman’a sağlık müdürü olarak görevlendirildi. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünde Başkan olarak görev yapan hekim de Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi oldu.

Sağlık müdür atamalarında son durum:

ESKİ İL YENİ İL
DİYARBAKIR SAĞLIK MÜDÜRÜ ERZİNCAN SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
BATMAN SAĞLIK MÜDÜRÜ DİYARBAKIR SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
ERZİNCAN SAĞLIK MÜDÜRÜ BOŞTA
MALATYA BAŞKAN TUNCELİ SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
ESKİ NİĞDE SAĞLIK MÜDÜRÜ KIRŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
KIRŞEHİR SAĞLIK MÜDÜRÜ BATMAN SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
KAYSERİ BAŞKAN KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ OLDU
TOKAT SAĞLIK MÜDÜRÜ ORDU SAĞLIK MÜDÜRÜ OLDU
MALATYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Erhan BERK 
BEKLEYENLER
TOKAT SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BOŞTA

14 Haziran itibari ile görev süresi dolan il sağlık müdürleri: 

Yalova İl Sağlık Müdürü: Emrah Eray 

Sinop İl Sağlık Müdürü: Fatih Rehhanlıoğlu,

Iğdır İl Sağlık Müdürü Caner Tazegün, 

Kütahya İl Sağlık Müdürü: Mehmet Erşan (Başka İle Atandı)

Çankırı İl Sağlık Müdürü: Hüseyin Sarıkaya, 

Mardin İl Sağlık Müdürü: Saffet Yavuz,