Op Dr Erol KARACA, Erol Karaca meslek hayanında  4 yılı Başhekim Yardımcılığı 11 yılı da Başhekimlik görevi olmak üzere 15 yıldır yönetici, toplamda 24 yıl çocuk cerrahı olarak sağlık sektörüne hizmet etmişti.

Op Dr Erol KARACA, son yıllarda yaşanan Covid 19 virüsü ile mücadele kapsamında özverili çalışmaları ile başarı üstüne başarı yakalayarak personeli ile bir bir aile ortamında güleryüzü ile çalışanların gönlüne taht kuran Erol Karaca´nın Akhisar Mustafa kirazoğlu devlet hastanesinden Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanlığına atanması hasta bakısıcından hemşiresine  doktoruna  ve hastane personelinde üzüntü yarattı.

Mustafa Kirazoğlu Devlet  hastanesine şuan vekaleten Başkekim yardımcısı  Sinem Alayrak vekalet ediyor.  Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanlığına atanan Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanlığına atanan Op. Dr. Erol KARACA “Akhisarda görev yaptığım sürece ve İçinde bulunduğumuz Covid -19 ile mücadele kapsamında Devletimizin almış olduğu kararlara uyarak bizlere her zaman destek olan Akhisar Halkına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Bizler görevimizin başında her zaman sağlık çalışanları olarak halkımızın sağlığı için canla başla görev yatık yapmayada devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Akhisar halkının Mübarek Kurban bayramını en içten dileklerim ile kutlar sağlık ve huzur içinde nice bayramlar dilerim. Haklarını helal etmelerini  bizden yana helal olsun” dedi.

Op Dr Erol KARACA Kimdir?

Op Dr Erol KARACA 1964 Ankra Balgat doğumlu olup evli ve 2 çocuk babasıdır. Dokuz Eylül Üniversitesi - Tıp Fakültesi lisansını tamamlayıp,  İzmir Dr Behçet Uz Çocuk Hastanesi Çocuk Cerrahi Kliniğinde Doktorasını yaptı. SSK hastanesinde poliklinik ve acil hekimliği 4 yıl , İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesinde çocuk cerrahi asistanlığı 5,5 yıl görev yapan Op Dr Erol KARACA, 4 yıl başhekim yardımcılığı, 11 yıl başhekimlik olmak üzere 15 yıl gibi uzun süre yönetici  ve toplamda 24 yıl çocuk cerrahı olarak hizmet verdi.  Akhisar ve bölge halkına hizmet veren Başarılı ve  vatandaş ile hep iç içe olan başarılı  Op Dr Erol KARACA 16 Temmuz Cuma günü yeni görevine başladı. 

HABER-Erhan Çelik