Ordu’nun 6 milletvekili de memleketlerine ve hemşehrilerine sahip çıkamamaktadır. Bu kadrolara layik liyakatli bir tane bile Ordu’lu sağlık personeli yok muydu! Yoksa Ordu’yu ve Ordu’nun temsilini başkalarına teslim etmek işinize mi gelmiştir! 3 iktidar milletvekili de kendi partilerinde kendi bölgeleri hakkında söz sahibi değiller! Siz memleketinize sahip çıkmazsanız size oy verenlerde ilk seçimde size sahip çıkmayacaktır. Milletvekilliği sadece düğünlere cenazelere giderek resim çektirmek değildir! Bir iki vekilin umutsuz mücadelesi dışında diğerlerinin Ordu’da da Meclis’te de esamesi okunmamaktadır.

Ordunun sağlık da geldiği yer içler acısıdır. Sağlık çalışanlarıda halkta mutsuzdur. Pandeminin Ordu’da ki seyri ve yoğun bakım yoğunluğu zaten ortadır. Sağlıkçılar psikolojik olarak da maddi ve manevi olarak da dibe vurmuş durumdadır. Bu vesile ile bir kez daha tüm sağlık personelinin ve sağlık emekçilerinin yanında olduğumuzu tekrarlıyoruz.

Ordu’lu siyasilere de buradan tekrar söylüyoruz!

Yaptıklarınızla Ordu’nun geçmişini mahvettiniz ancak geleceğini mahvetmenize müsade etmeyeceğiz. Ordu iktidarın ve bir grubun ellerine bırakılamayacak kadar değerlidir!! Ordu sahipsiz değildir. Gelecek Partisi olarak Ordu’ya sahip çıkmaya hak ettiği değeri vermeye geliyoruz! Susanların, susturulanların sesi olmaya geliyoruz!!

Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı
Av. Ali Safa AYDIN

Öte yandan Ordu İl Sağlık bünyesinde sözleşme imzalayanlarla ilgili Ak Parti Ordu İl Başkanıyla Ordu Milletvekilinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konuyla ilgili duydukları rahatsızlığı dile getirdikleri, yapılan atamalar nedeniyle Ordu Teşkilatının yoğun eleştiri altında olduğu ve bu konuyu sadece kendilerinin çözebileceğini aktardıkları da iddia edildi.

Editör: Haber Merkezi