Görevden almaların önümüzdeki günlerde onaydan çıkacağı ve 2 Genel Müdür Yardımcısının görevden alınacağı belirtiliyor. Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünü doğrudan kendisine bağlayan Dr. Fahrettin KOCA, sağlıkta uzun zamandır beklenen görevden almalar için yakın tarihte harekete geçtiği biliniyordu. 

Prof.Dr.Ahmet TEKİN'in genel müdür olduğu Sağlık Hizmetlerinde  Dr. Muhammed Ertuğrul EĞİN, Doç. Dr. Mehmet GÜNDÜZ, Sevil SERİN  ve Doç. Dr. Semra ULUSOY KAYMAK genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.

GÖREV DAĞILIMI GEÇTİĞİMİZ HAFTA DEĞİŞTİRİLMİŞTİ!

Teşkilat şeması (Organizasyon Şeması) geçtiğimiz hafta web sitesinde güncellenen Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, bünyesinde en çok genel müdür yardımcısı ile daire başkanı bulunduran genel müdürlük olarak biliniyor. 

SaglikPersoneliHaber.Net'e ulaşan bilgilere göre, Bakan Dr. Fahrettin KOCA'nın, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğündeki yapılanma sonrasında, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde de değişikliğe giderek, uzun zamandır gündemde olan görevden almalar için düğmeye bastığı öğrenildi.