Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde göreve yeni getirilen 5 Daire Başkanının tekrar görevlerinden alındığı öğrenildi.

Sağlık Bakanlığında neler oluyor dedirten olaylar yaşanıyor. 1 Eğitim Uzmanı, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı, 1 Hemşire, 1 Şube Müdürü, 1 Sağlık Memurunun Daire Başkanı olarak yapılan atamalarının ardından 1 gün sonra tekrar görevden alındılar.

30.09.2022 Cuma günü Daire Başkanı olarak atananların bugün tekrar görevden alındığı öğrenildi. Genel Müdür yardımcısı olarak atanan Adem Tuncer'de görevden alındı.  

10 DAİRE BAŞKANLIĞI BOŞTA BEKLİYOR

Öte yandan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde yaklaşık 10 Daire Başkanlığına atama yapılmaması nedeniyle Başkanlıklar boş kaldı. Hali hazırda görev yapan mevcut daire başkanlarını ise hangi daireye bakacağının ise henüz netlik kazanmadığı söyleniyor.

BAKANLIKTAN EVRAK ÇIKMIYOR

Sağlık Bakanlığında cuma gününden bugüne kadar evrak çıkmadığı, adeta sistemin kilitlenme noktasında olduğu ileri sürüldü. saglikpersonelihaber.net

BOŞ DAİRE BAŞKANLIKLARI SİYASİLERİN GÖZDESİ

Öte yandan yeni Daire Başkanlığı kadrolarına atamalar konusunda siyasi çevrelerin sürekli Bakanlık bürokrasisini sıkıştırdığı da gelen bilgiler arasında.

Boşta kalan yaklaşık 10 Daire Başkanlığına yönelik Uşak, Afyon, Şanlıurfa, Ankara, Sivas ve İstanbul’dan bir çok kişinin Başkan olmak için kulis yaptığı biliniyor.

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılacak yeni atamalar ve olası görevden almalarla ilgili tüm detaylar saglikpersoneliHABER.NET ‘de olacak.