Kırşehir Sağlık Müdürlüğünde Başkan Yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldı.

Buna göre Saadettin Doğangün Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalarken, Yunus Dağ'da Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalayan ikinci isim oldu.

SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN DİKKAT ÇEKEN ATAMA

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünden Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne Mayıs 2019 döneminde geçerek sözleşme imzalayan Sağlık Müdürü Ali Bulut'un özellikle Yunus Dağ'ın Başkan Yardımcısı olmasıyla kendisini eleştiren kesimlere yönelik mesaj verdiği iddia ediliyor. Eşini usulsüz atama yaptı haberlerinin yanında Ağrı Sağlık Müdürlüğü dönemiyle ilgili de hakkında iddialar ortaya atılan Ali Bulut'u Yunus Dağ üzerinden eleştirmişler, Yunus Dağ'ın Ağrı Sağlık Müdürlüğünde Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı olduğu dönemde usulsüz satınalma ihaleleri yaptığı ima edilerek Ali BULUT eleştirilmişti.

Geçtiğimiz hafta kendisine ulaştığımız Sağlık Müdürü Ali Bulut, Ağrıdaki tüm iddialarla ilgili olarak Bakanlıktan Müfettiş incelemesini kendisinin talep ettiğini ve yapılan Müfettiş incelemelerinden sonra idari olarak herhangi bir usulsüzleğe rastlanmadığını saglikpersonelihaber.net'e açıklamıştı.   

YUNUS DAĞ 15 YILDIR YÖNETİCİLİK YAPIYOR

Bu arada haber merkezimize yansıyan haberlere göre, Yunus Dağ'ın Diyadin Devlet Hastanesinde 2012-2016 yılları arasında, Ağrı Devlet Hastanesinde de 2016'dan itibaren İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptığı, son olarakda Ali Bulut'un Ağrı'da Sağlık Müdürü olmasıyla beraber Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı olarak beraber çalıştığı bilinen Yunus Dağ'ın babası sağlıkçı, annesi de Hemşire.