2017 yılından beridir 5 yıldır Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Yunus Taşpınar, ailevi gerekçeleri öne sürerek sözleşmesinin feshini talep ederek ADSM Müdürlüğünden ayrılmıştı.

Yunus Taşpınar’ın sözleşmesinin fesih talebinden sonra bir süredir boş kalan ADSM Müdürlüğüne Destek Hizmetleri Başkanlığında uzman olarak görev yapan Mehmet Ülker getirildi.

Diğer taraftan ADSM Müdürlüğünü bırakan Yunus Taşpınar’ın Burdur İl Sağlık Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görevine başladığı öğrenildi.

Mehmet ÜLKER Özgeçmişi

1972 yılında Kırklareli’nde dünyaya geldi. İlk ve Ortaöğretim Eğitimini Kırklareli’nde tamamladı. 1992 yılında Tekirdağ Sağlık Meslek Lisesi Laboratuar Teknisyenliği tamamlama programını bitirdi.1993 yılında Sağlık Bakanlığı’na ataması yapılmış olup, 2007 yılına kadar Laboratuar Teknisyeni olarak görev yapmış, 2007 -2012 yılları arasında Kırklareli Devlet Hastanesi Satın Alma Biriminde görev yapmıştır. 2012  yılından itibaren Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Satın Alma Biriminde görev almış, 2021 yılında Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığında Uzman olarak görev yapmıştır.2022 Yılı Temmuz ayından itibaren Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 Çocuk Babasıdır.