Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’in istifası kabul edilmedi.

Başhekim Dr. Güzelçiçek’in istifa ettirildiği öne sürülmüş ve Başhekim Dr. Güzelçiçek yaptığı açıklama ile "Bundan sonra aynı hastanede Çocuk Polikliniğinde görevine devam edeceğim" demişti.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik de Başhekim Dr. Güzelçiçek’in istifasının kabul görmediğini ve görevine tekrar devam edeceğini açıkladı. Prof. Dr. Çelik, "Değerli Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek'in COVID’li olduğu bir dönemde istifasını teessürle öğrendim. Kendisinin istifası tarafımca kabul edilmemiştir. Başhekimimizin en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevinin başına dönmesini arzu ediyorum" dedi. 

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek 18.08.2020 tarihinde yaptığı açıklamada her ne kadar başhekimlik görevinden istifa ettiğini bildirmiş ise de Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek’in istifası Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından kabul edilmediğinden Başhekimlik görevine devam edeceği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Editör: Haber Merkezi