2016 yılından beri Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimliği görevini yürüten Uzm. Dr. Erkan Çelik’in görevden alınmasından sonra yerine Kocaeli Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Kalp Damar Cerrahı Deniz Ceylan’ın getirileceği dile getiriliyor.

Ülkücü camiaya yakınlığı ile bilinen ama her ortamda da ‘Ben AKP’liyim’ diyen Kalp Damar Cerrahı Deniz Ceylan’ın yaklaşık bir aydır Karamürsel Devlet Hastanesi’ne başhekim olmak için yoğun bir kulis yaptığı öğrenildi.

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanması beklenen Deniz Ceylan Kocaeli Devlet Hastanesi’nde görev yaparken Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tayin olmuş daha sonra da Gölcük Devlet Hastanesi’ne başhekim yardımcısı olarak dönmüştü. Kalp Damar Cerrahı Deniz Ceylan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki son atamalardan sonra da Kocaeli Devlet Hastanesi’ne başhekim yardımcısı olarak atanmıştı.

Başhekim Görevden Alındı İddialarına Yalanlama

28 Eylül 2016 yılından beri Karamürsel Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Erkan Çelik’ingörevden alındığı iddialrının basında yer alması üzerine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve  "03.12. 2021 tarihinde İnternet gazetenizde yer alan ‘’BAŞHEKİM GÖREVDEN ALINDI’’ başlıklı habere istinaden açıklama yapma gereği duyulmuştur. Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimimiz Uz. Dr. Erkan ÇELİK mevcut görevine devam etmektedir. Görevden alındığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. " ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi