Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü’nde ,Başkanlıklara yine aynı görevde bulunan Cemalettin Atalay ve Yunus Yalçın  tekrar atandı. Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Nadim Ülker’in vefatı üzerine boşalan başkan yardımcılığına, başkan yardımcısı olarak görevine devam eden Hakan Çimen getirildi. Diğer iki Başkan yardımcılığına ise Alptekin Giresunlu ve Cafer Yazıcı getirildi. Sağlık İl Müdürlüğü’ndeki atamalarda herhangi bir değişiklik olmazken bir uzman kadrosu da boş bırakıldı. Bu kadroya önümüzdeki süreçte kimin atanacağı da merak konusu oldu.

Asıl Değişiklik Gümüşhane ve Kelkit Devlet Hastanesi ile Gümüşhane Diş Hastanesi’nde Oldu!

Cuma günü açıklanan listelerde, asıl değişiklik ise Gümüşhane devlet hastanesi,  Kelkit Devlet hastanesi ve Gümüşhane  diş hastanesinde meydana geldi. Gümüşhane devlet hastanesinde Gündoğan Şahinöz ile Çiğdem Yaşar Ataman yerlerini korurken geçtiğimiz günlerde yeni göreve getirilen başhekim Ulaş Karabay’ın yardımcılıklarına ise Emre Dilaver ile çocuk doktoru Ayşe Ekşi getirildi. Hastane Müdür yardımcılığına atanan Ufuk Yazıcı ise görevi kabul etmeyerek istifa etti. Diş Hekimliği’nde ise uzun zamandır görev yapan Süleyman Özer’in yerine herhangi bir deneyimi olmayan Sağlık Teknisyeni Süleyman Fıçıcı’nın getirilmesi ise şaşkınlık yarattı.

Fatih Özer, Görev Değişikliğini Eleştirdi

AK Parti eski il başkanlarından Fatih Özer ise, görevden alınan kardeşinin görevden alınması ile ilgili sosyal medya hesabından şunları paylaştı;

“AK Parti Gümüşhane’de ayağına değil, kafasına sıkmaya devam ediyor. İYİ Parti yöneticilerini tebrik ediyorum. İktidar olmadan atama yapmaya başladılar.”

Bu paylaşımdan sonra AK Parti’nin kendi bacağına sıktığı değerlendirmesi yapıldı. Yeni yapılan bu atamalarla sağlık müdürlüğünde bütün fatura Engin Pehlivan ve Süleyman Özer’e kesilmiş oldu.