Kangal Devlet Hastanesine kısa bir süre önce çocuk doktoru olarak atanan ve çok kısa zaman içerisinde vatandaşların memnuniyetini kazanan, aynı zamanda güleryüzlü ve  başarılı iletişimi ile dikkat çeken Çocuk Doktoru Emir Gökalp, Kangal Devlet Hastanenin yeni başhekimi olarak sözleşme imzaladı. 

TOPLU SÜNNET VE HAMİLE BAYANLARA EĞİTİM VERECEĞİZ

Yeni Başhekim Çocuk Doktoru Emir Gökalp, başhekimlik görevine başladıktan sonra basına yaptığı kısa açıklamasında, sosyal projeleri ön planda tutan yönetim anlayışı benimseyeceğini, bunun yanında halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme yönelik toplantılar yapacaklarını açıkladı. Toplu sünnet ve hamile bayanlara yönelik çeşitli eğitim toplantı planladıklarını aktaran Başhekim Gökalp, vatandaşlarımızın kulaktan dolma yanlış bilgi ve yöntemler nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri gidermek istiyoruz dedi. Özellikle yeni anne olmuş anneler yanlış beslenme ile karşı karşıya kaldıklarını branşımın çocuk doktoru olması nedeniyle de yakından biliyorum. Bu konuda bilgilendirme toplantıları ile halkımızı bilinçlendireceğiz. Diğer taraftan Kangal Devlet Hastanesinin başta acil servis bölümünü düzenlemek istiyoruz. Sıra bekleyen hasta ve hasta yakınlarımız çay ve kahvelerini içerken aynı zamanda televizyon seyredebilecekleri bekleme salonunu hizmete sokacağız dedi.

Görevi bırakan 1983 Aydın doğumlu olan Ahmet Özgür, 16 Ekim 2018 tarihinde sözleşmesini yenileyerek Kangal Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yürütüyordu. Eski Başhekim Özgür, 2009 yılı cumhuriyet üniversitesi mezunu olup, 2009 yılında kangal sağlık ocağında göreve başlayarak memuriyete adım attı. 2013 yılında sağlık kurumları yöneticiliği yüksek lisansını tamamlamış, 2011 yılında kangal sağlık grup başkanlığı görevini yürütmüş, 2015 yılından itibaren ise kangal devlet hastanesi başhekimlik görevini yürütmeye başlamıştır.