İl Sağlık Müdürlüğünde Op. Dr. Gökhan Baştürk’ün göreve başlamasının ardından Çanakkale Devlet Hastanesi yönetiminde değişime gitme kararı alınmış, uzun zamandır görevi başarıyla yürüten Ufuk Tali’ye teşekkür edilmişti. Lapseki Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hasan Keser’in, bakanlık onayı geldikten sonra Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak göreve başladı. Eski Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Tali ise görevden ayrılmasından 15 gün kadar sonra Ordu’ya gitti.

Tali’nin Ordu Medikal Park Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erkan Aksoy ile birlikte sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, Çanakkale’den ayrıldığı şeklinde algılandı. Dr. Tali’ye çok sayıda Çanakkaleli hayırlı olsun yorumunda bulurken, üzüntüsünü dile getirenler de oldu. Ziyaret için Ordu’ya gittiğini öğrendiğimiz Tali’nin ilerleyen günlerde bu hastaneye geçişi ise sürpriz olmayacaktır.

20.02.1983 Denizli doğumlu olan Ufuk Tali, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun oldu. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesinde genel cerrahi ihtisasını 2013 yılında bitirdikten sonra Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. 26.02.2018 tarihinde Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Başhekimliğine atanan Tali, 15 Temmuz 2021 tarihine kadar bu görevini sürdürdü. 

Kaynak :Boğaz Gazetesi

Editör: Haber Merkezi