Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemine ataması düşen Nevruz Erez’in önümüzdeki günlerde Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesindeki görevinden ayrılarak, Iğdır Sağlık Müdürlüğü görevine başlaması bekleniyor. Uzun yıllar Iğdır’da hastane başhekimliği yapan ve son olarak il dışında görevlendirilen Op. Dr. Nevruz Erez, 2016 yılında Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanmıştı. Bu görevini yürütürken görevden alınan Nevruz Erez, Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim yardımcısı olarak atanmıştı.

AĞUSTOS AYINDA ATAMASI SON ANDA GERİ ÇEKİLMİŞTİ!


*Dr. Alparslan EROL

Uzun yıllardan beridir Iğdır’da İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Dr. Alparslan Erol’un geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı tarafından, görevinin sonlandırılarak yerine  İl Sağlık Müdürlüğü’ne Dr. Nevruz Erez’in atandığı haberleri çıkmıştı. Fakat uzun zaman geçmesine rağmen il sağlık müdürlüğü makamında herhangi bir değişiklik olmamış, Dr. Alparslan Erol Iğdır Sağlık Müdürlüğü görevine devam etmekteydi. 

OP.DR. NEVRUZ EREZ KİMDİR?


*Op.Dr. Nevruz EROL

1955 Iğdır doğumlu olup. İlk ve Orta öğrenimini Iğdır’da tamamlamıştır. 1981 Hacettepe Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesinden Mezun oldu.1983 yılına kadar Iğdır Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak görev yaptı.1987 yılında Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimini tamamladı.1988-1993 yılları arasında Kars Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1993-1999 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı ve Başhekimlik, 1999- 2013 yılları arasında Etlik İhtisas Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlığı, 2013 -2015 yılları arasında Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Kliniğimizde Genel Cerrahi Uzmanlığı görevlerini yapmıştır. 2016- 2018 yılları arasında Iğdır Devlet Hastanesinde Başhekimlik görevini yaptı. 2018 yılı itibariyle Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevine atanmış halen aynı görevi yürütmektedir.

Evli ve 2 Çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi