NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNE SKANDAL ATAMA

Ya hiç birşeyden ders almıyoruz, ya aklımız kıt, ya miras yediyiz, ya da bu memlekete en büyük sıkıntıyı bu şehirde yaşayanlar sadece nefsi duyguları ile hareket ederek, Nevşehirli vatandaşların hizmet kalitesini umursamayarak,  memleketin kurumlarını, rüyasında dahi göremeyenlere peşkeş çekmeye devam ediyoruz. AK Parti iktidarına, en büyük çalımı AK Partideki siyasiler atıyor.

DEVLET HASTANESİNDEN, ZEYTİNYAĞI, SOĞAN, SARIMSAK SATIŞLARI BAŞLARSA ŞAŞIRMAYIN!

İlanlarda hep gözümüze çarpar, doktordan, öğretmenden, memurdan vs. satılık diye normal bedelinin üzerinde, fiyatlar istenir veya cazip satış sloganları kullanılarak, ürüne reklam değeri katılır.

İşte yeni Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürümüzde yine Nevşehirin evlatları, emektarları hiç edilerek Hataylı bir ismi, hemde hastanede zeytinyağı, soğan, sarımsak satışı işi ile uğraşan bir ismi bir çok çalışana, kampanyalı ve ucuz satışlarımız başladı diyerek, ya nakit ya veresiye defterine yazarım diye ticaret yapan bir ismi, Nevşehir Devlet Hastanesine nasıl müdür atayacaksınız?

Hangi yüzle, Nevşehirli vatandaşlardan oy isteyeceksiniz?

Hastane çalışanları, bu durum ve tablodan çok rahatsız, Nevşehir Devlet Hastanesinde ki onlarca çalışan sağlık çalışanlarımız bizlere ulaşarak, durumlarının dile getirilmesini istedi, bu tarzda ki ani,biranlık atama ve yerleştirmeler özellikle konu Nevşehir Devlet Hastaneside olunca aklımıza geçmiş dönem AK Parti Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'i getirdi, konu ile ilgili birçok kişinin de hem fikir olduğu görüşte, Ebubekir Gizligider'in bizzat perde arkasından müdahil olduğu net olarak gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu memleketin insanı, size oy verir mi?

Yetmedimi bu şehrin evlatlsrının dışardan gelen insanlar tarafından kullanılıp, kullanılıp atılması ezilmesi?

Kaynak:https://www.cthaber.com/haber/7336025/nevsehir-devlet-hastanesinde-bu-seferde-atama-skandal