Diyarbakır Halk Sağlığı eski Müdürü Mehmet Fatih Arslan, Dağkapı Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı. Başarılı çalışmalarıyla bilinen Arslan, ‘Vatandaşımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için buradayız’ dedi.

Sağlıkta başlatılan revizyon çalışmaları hızla devam ediyor. Sağlık İl Müdürlüğündeki değişimin ardından Hastane Başhekimleri de bir bir değişmeye başladı. Dağkapı Devlet Hastanesi Başhekimliğine yeni bir atama gerçekleşti. Halk Sağlığı eski müdürü Mehmet Fatih Arslan, eski adı Askeri Hastanesi olan Dağkapı Hastanesi Başhekimliğine getirildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğünde de, başarılı çalışmalara imza atan Arslan’ın yeni görevinde de üstün başarılar gerçekleştirmesi bekleniliyor.

HİZMET İÇİN BURADAYIM

Diyarbakır Sağlığında kalitenin kat ve kat artarak devam etmesi içi,n ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Arslan, ‘ Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Diyarbakır halkına daha sağlıklı hizmet etmek için buradayız. İl Sağlık Müdürümüzün öncülüğünde güzel hizmetler gerçekleştirme gayesindeyiz’’ dedi