Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlgın Türkçüoğlu'nun başhekimlik görevinden ani olarak istifa ederek SANKO Üniversitesi Hastanesine geçmesiyle birlikte boşalan başhekimlik görevine  yaklaşık 5 yıl başhekim yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ve sağlık camiasınca sevilen  anestezi uzmanı Dr. Fatma Çoşkun atandı.

Gaziantep il sağılk Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'nin Sağlık Bakanlığına sözleşme imzalayarak yeni başhekim olarak önerdiği ve yıllardır istikrarlı yönetim ekibi ile dikkat çeken Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi başhekimlik görevine  Uz. Dr. Fatma Çoşkun atanması siyaset ve sağlık camiasında olumlu karşılandı. Dr. Çoşkun ÇKYS sistemine bugün düşerek Başhekimlik görevine başladı.

Uz. Dr. Fatma ÇOŞKUN Kimdir ?

1981 Karaman'da doğdu. İlk-orta öğrenimi ve lise öğrenimini Konya da tamamladı.
1995-2005 tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde öğrenimini tamamladı.
2006-2007 tarihleri arasında Karaman-Ermenek te Pratisyen Hekim olarak çalıştı.
Uzmanlık eğitimini 2007-2012 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon anabilim dalında tamamladı.
2012 yılında Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine Uzman olarak atandı.
2017 yılından itibaren Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde  Başhekim Yardımcısı olarak görevini sürdüren Coşkun 21 Haziran 2021  itibaren Başhekim olarak görevine başladı.