Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 3 müdür yardımcısı 1 saat önce görevden alındı. Görevden alınma gerekçesi ile ilgili şuana kadar bir bilgilendirme yapılmadı. Geçen hafta Cuma günü ise iki müdür yardımcısının Müdürlük görevine getirildiği öğrenildi.

Sağlık Bakanlığınca Covid-19 salgınında pandemi hastanesi olarak belirlenen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 3 Müdür yardımcısının görevden alındığı öğrenildi.

Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in talimatlarıyla uzun süreden bu yana Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Müdür Yardımcıları Mehmet Sıddık Güzel, Mehdin Çolak ve Kadir Ekin, 1 saat önce görevden alındı. Müdür yardımcıları Güzel, Çolak ve Ekin’in, Sağlık Müdürlüğü’nün tasarrufundan dolayı görevden alındığı öğrenilirken, görevden alınma gerekçesi ise henüz açıklanmadı.

Bu arada, geçtiğimiz Cuma günü aynı hastanede görev yapan iki müdür yardımcısının yine Sağlık Müdürlüğü’nce, hastanede Müdürlük görevine atandığı bildirildi.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi