Yıllardır sağlık alanında başarılı hizmetler veren Uzman Dr. Ali Çam, son yapılan atamalarla İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevine getirildi. Bu çerçevede hastanede başka atamaların da olduğu, Başhekim Dr. Veysel Yıldırım'ın ise görevine devam edeceği öğrenildi.

SGK İskenderun eski iz bırakan müdürlerinden Bilgin Çam'ın evlatlarından biri olan Uzman Dr. Ali Çam, İskenderun ve havalisini bilen, sağlık ocağından ve hastane içinden gelen bir hekim olarak idarecilikte de de başarılı olacağı kaydedilirken, Dr. Ali Çam'ın daha büyük bir sorumlulukla görev yapması bekleniyor...

Uzman Dr. Ali Çam'a yeni görevinde başarılar diliyoruz...

Uzman Dr.Ali Çam kimdir?

Dr. Ali Çam, 01.01.1984 İskenderun doğumlu olup, ilk ve ortaöğretimi İskenderun’da Namık Kemal İlkokulu ve İbni Sina Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lisans Eğitimini 2001-2008 tarihlerinde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde alan Dr. Ali Çam, 2008-2009 yılları arasında İskenderun 7 nolu Sağlık Ocağında Pratisyen hekim olarak çalıştı. İhtisas eğitimini 2009-2014 yılları arasında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde tamamlayarak, Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı oldu.

İhtisasın ardından 2014 yılında 3 ay süre ile Ceylanpınar Devlet Hastanesinde görev ifa etti. 2014 ve 2018 yılları arasında ise İskenderun Devlet Hastanesinde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Kliniklerinde sorumlu hekim olarak görev yaptı ve özellikle Girişimsel Radyoloji alanında bölge için faydalı hizmetlerde bulundu.

2018 yılında 8 ay süre ile Özel Palmiye Hastanesinde çalıştıktan sonra 2018-2019 tarih aralığında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesinde Radyoloji Kliniğinde Dr Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Üniversitede çalıştığı süre zarfında da özellikle Girişimsel Radyoloji alanında kayda değer hizmetlerde bulundu. 2019 Eylül ayında ise tekrar İskenderun Devlet Hastanesinde Radyoloji ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babası Dr Ali Çam’ın ulusal ve uluslararası pek çok bilimsel yayını ve bildirisi bulunmakta.