Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği görevine Doç. Dr. Duygu Eren Dağlar atandı. Nazilli’de 120 promil alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulup para cezası kesilen Uzman Doktor Ferdi Güneş’in yerine bu göreve atanan Dağlar, 1977 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dağlar, aynı üniversitenin Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Serik Devlet Hastanesi ve Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığında da görev alan Dağlar, 2017 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde Doçent Doktor oldu.

2014 – 2017 Aydın Devlet Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarı'nda Uzman Hekim, Kalite Direktörü ve Başhekim Yardımcılığı da yapan Dağlar, son olarak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Evli ve 3 çocuk annesi Dağlar, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün son kararıyla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

DOÇ. DR. DUYGU EREN DAĞLAR KİMDİR?

1977 yılında Aydın da doğdu, 1995 yılında 60. Yıl Anadolu Lisesi, 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2003-2007 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalın’ da araştırma görevlisi olarak çalıştı. Uzman doktor olarak 2008-2013Serik Devlet Hastanesi, 2013-2014 Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı’nda görev aldı. 2017 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Doçent Doktor oldu. 2014-2017 yılları arasında Aydın Devlet Hastanesi’nde, Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarı uzman hekim, Kalite Direktörü ve Başhekim Yardımcılığı görevinde bulundu. 2017 yılı Aralık ayında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı görevine başlayarak Aralık 2019 dönemine kadar bu göreve devam etmiştir.

İndeksli dergilerde yayınlanan, atıf aldığı bilimsel çalışmaların yanı sıra birçok kurs programına katıldı.

Evli ve iki çocuk annesidir.