Hastane Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine önceki dönem Başhekim Dt. Ahmet Kuzu, önceki dönem başhekim yrd. Dt. Figen Solak, önceki dönem müdür yardımcıları Abdurrahman Kubilay, Özgül Çolak, Yunus Işın, yeni Başhekim Dt. Kazım Coşkun, Başhekim Yardımcısı Sare Canan, Başhekim Yardımcısı Abdullah Karaaslan, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı, Müdür Yardımcısı Feride Özkan ve Müdür Yardımcısı Enes Cantürk katıldı

Başhekimlik görevini teslim eden Ahmet Kuzu, ‘’Yaklaşık 4 yıldır vatandaşlarımıza  en iyi hizmeti sunmak için mücadele ettik. Bu konuda Başhekim yardımcımız Dt. Kazım Coşkun’un ve tüm yönetici arkadaşlarımızın büyük emekleri oldu. Kazım Bey şu anda devraldığı başhekimlik görevinde bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Başhekimlik görevini devralan Kazım Coşkun da, “Ahmet Bey’e geçmişteki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi görev süresi boyunca çok güzel işlere imza attı. Biz de aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. 

Editör: Haber Merkezi