Daha önce Uluborlu’da hekimlik yapan, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını tamamlayan Çelik, Şarkikaraağaç’ta da Başekimlik görevinde bulunmuştu.

DDH Başhekimi Görevine Başladı

Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Alparslan Çelik yeni görevine başladı.

Aslen Ispartalı olan Çelik, Uluborlu ile başlayan meslek hayatında, Şakirkaraağaç Devlet Hastanesi Başhekimliği, Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Son olarak ise Çivril Devlet Hastanesinde görev yaptı.

Çivril’den Dinar’a tayin olan Başhekim Alparslan Çelik’i yerel ve ulusal basın temsilcileri ziyaret etti.

Doktor açığı ve bazı çözüme kavuşması gereken sorunların görüşüldüğü ziyaret programında, B sınıfı hastane olmak için de gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

Dinarlı gazeteciler bir an önce eksik doktorların ilçeye atanması gerektiğini, Dinarlı hastaların ilçe dışına gitmekten kurtarılması gerektiğini belirtti.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren DDH Başhekimi Alparslan Çelik her zaman iletişim içerisinde olup en iyi sağlık hizmetini ilçeye sunacaklarını kaydetti.

Dinar Devlet Hastanesi'ne atanan dahiliye uzmanı Dr. Alparslan Çelik, yeni görevine başladı. 2000 yılında Muğla Yatağan Süper Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2007 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olarak meslek hayatına başlayan Çelik, 2008- 2013 yılları arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde dahiliye eğitimi alarak uzman oldu. Aslen Ispartalı olan Çelik, Uluborlu ile başlayan meslek hayatında, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi başhekimliği, Yalvaç Devlet Hastanesi başhekimliği ve son olarak ise Çivril Devlet Hastanesi başhekimliği görevlerinde bulundu.

Alparslan Çelik’e yeni görevinde saglikpersoneliHABER.net olarak başarılar diliyoruz.