Ordu İl Sağlık Müdürü Mustafa Kasapoğlu'nun geçtiğimiz gün görevden alınmasının ardından Ordu İline yeni Sağlık Müdürü ataması yapıldı.

2021 yılı içerisinde Tokat Devlet Hastanesine Başhekim olarak ataması yapılan ve yaklaşık 1 yıldır bu görevi sürdüren Dr.Dursun Tüzün, Ordu'nun yeni Sağlık Müdür oldu.


*Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün

ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ: BİR ÜST GÖREV VERİLECEĞİNDEN AYRILDIM

Diğer taraftan görevden alınan Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ilginç bir veda mesajı yayımlayarak Ordu İl Sağlık Müdürlüğü görevimden, tarafıma bir üst görev tevdi edileceğinden dolayı Müdürlük görevinden ayrılıyorum açıklaması yaptı.

DEVİR TESLİM JET HIZIYLA YAPILDI

Jet hızıyla Ordu Sağlık İl Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı. Görevden alınan Dr. Mustafa Kasapoğlu görevi Yeni Müdür Dursun Tüzün’e devretti. 

DURSUN TÜZÜN KİMDİR?

1980 Zile doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Zile de tamamlamıştır. İstanbul Tıp Fakültesinden 2004 yılında mezun olmuş olup, 2004 yılında başlamış olduğu İstanbul Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalını 2009 yılında bitirmiştir.

2009 yılında Gümüşsuyu Asker Hastanesinde vatani görevini tamamlayıp 2010 yılında Turhal Devlet Hastanesine atanmıştır.

Turhal Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz Uzmanlığı  görevi devam ederken Ocak 2015’te Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından 663 KHK’ye göre Tokat İli Kamu Hastaneleri Birliği Turhal Devlet Hastanesi’ ne  Hastane Yöneticisi olarak atanmıştır. 2021 yılında Tokat devlet hastanesine Başhekim olarak atanmıştır.

Dursun Tüzün evli ve üç çocuk babasıdır…

HABERİN GEÇMİŞİ

Ordu İl Sağlık Müdürü olarak Ağustos 2019’da sözleşme imzalayan Dr. Mustafa Kasapoğlu Bakanlık tarafından görevden alındı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye geneli sağlık müdürleri ile ilgili değişiklik süreci devam ederken bugün son dakika müdür değişimi haberi Ordu ilinden geldi

Ordu İl Sağlık Müdürlüğünde 2,5 yıldır sağlık müdürü olarak görev yapan Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun görevden alınmasına karar verilirken yeni İl Sağlık Müdürünün ise yakın zamanda sözleşme imzalaması bekleniyor.

Diğer taraftan üç gün önce de Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Akdağ Uşak İl Sağlık Müdürü olarak sözleşme imzalamış, 2017’den bu tarafa 5 yıldır Uşak’ta Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Sedat Kavas görevi Akdağ’a devretmişti.