ANDAÇ SAFRANBOLU DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ GİBİ

İşte beklenen değişiklikler gerçekleşmeye başladı.

Şirinevler Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir başhekim Yardımcılığı yapan Erkan Andaç’ın Bakanlığı; Karabük Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevlendirilmesinin talep edildiği öğrenildi.

Büyük bir aksaklık olmaz ise Andaç Safranbolu Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi olacak.saglikpersonelihaber.net

Halen bu görevi yürütün Dr. Bayram Aydost ise Eğitim Araştırma Hastanesi doktoru olarak görevine devam edecek.

ERKAN DOĞAN İSMİNDEN VAZ MI GEÇİLDİ!

KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim ataması ile ilgili görüşmeler ise halen devam ediyor. İsmi sıkça gündeme gelen eski başhekim Erkan Doğan isminin geri plana düştüğü belirtiliyor. Doğan’ın başhekim olması halinde hastane yönetiminde köklü değişiklik talep ettiği iddia ediliyor.

Erkan Doğan isminin geri plana düşmesi ile birlikte K.B.B. uzmanı Dr. Öğretim Görevlisi Nihat Yılmaz’ın ismi gündeme gelmeye başladı. Ancak henüz netleşmedi.

İKİ YENİ BAŞHEKİM YARDIMCISI

Diğer yandan İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Dr Hasan Özdemir ve Sedat Özdemir’in de başhekim yardımcılığı görevine getirilebileceği öne sürülüyor. Sedat Özdemir’den boşalacak İdari mali işler başkanlığına ise Yüksel Korkut ismi gündemde.

DİĞER YÖNETİCİLERDE DEĞİŞİKLİKLER BAŞLADI

Bir başka değişiklik ise destek hizmetleri müdürlüğünde olacak gibi görünüyor. Destek Hizmetleri Müdürü Aziz Uludağ’ın emekliye ayrılacağı ve yerine Bülent İpek’in görevlendirileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

MOBBİNG Mİ UYGULANIYOR!

Öte yandan bazı idarecilerin personele mobbing uyguladığı gündeme gelmeye başladı. Bu nedenle bazı müdür yardımcılıklarında sözleşme süreleri bitimi ile birlikte yeni atamaların gündeme geleceği belirtiliyor. Yılbaşında sözleşmesi dolacak olan Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü’nün sözleşmesi dolmadan da görev değişikliğine gidilebileceği öne sürülüyor.

Kaynak: Karabük Haber